Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful Eau de Toilette pentru femei

3×
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful Eau de Toilette pentru femei
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful Eau de Toilette pentru femei
Economisiți
462RON

Economisiți 57%
100 ml
198RON

198RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SAF01967 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.02.2021

Descriere parfum Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful
Compoziție

Cu apa de toaletă Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful, trăiți aceeași senzație de încântare ca la vederea unui curcubeu sau ca la plimbarea printr-o poiană înflorită. Doar câteva picături - și complexitatea personalității dvs. va dori să se manifeste pe deplin. Explorați fericirea cu entuziasm.

  • un parfum pentru femeile care se bucură de viață
  • potrivit primăvara și vara
  • ideal mai ales pentru zi

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu o combinație jucăușă, de coacăze negre și fructe coapte, de yuzu. Odată ce notele de fructe pălesc, un trio floral de iasomie, cu bujori roz și flori de prun, închină o odă veselă simțurilor dvs. Compoziția acestui parfum optimist este clădită pe o bază de orhidee vanilate, de lemn de santal și de mosc.

Povestea parfumului
Întruchiparea bucuriei de a trăi, plină de energie contagioasă și strălucind de optimism - astfel poate fi descris parfumul Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful. Flaconul este colorat în nuanțe luminoase și fluorescente, care subliniază perfect caracterul parfumului.

Conceptul parfumului a fost inspirat de emblematicul toc „flower heel“, creat de designerul italian Salvatore Ferragamo în anul 1939. Floarea se transformă într-o bijuterie, care decorează flaconul de parfum în noua sa călătorie.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
yuzu, coacaze negre
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
prune, iasomie, bujor roz
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie orhidee, mosc, lemn de culoare deschisă
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Am scris despre Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful
Articole

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful3