Salvador Dali La Belle Et L'Ocelot Eau de Parfum pentru femei

6×
Salvador Dali La Belle Et L'Ocelot Eau de Parfum pentru femei
Salvador Dali La Belle Et L'Ocelot Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: SAD0480 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Salvador Dali La Belle Et L'Ocelot
Compoziție

Parfumul Salvador Dali La Belle Et L'Ocelot este atât dinamic, cât și misterios, creând în jurul tău o aură deosebit de seducătoare.

  • parfum dulce picant
  • pentru femeia senzuală
  • recomandat în special pentru vreme rece

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
aroma de mandarine si portocale, pelin
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
osmanthus heterophyllus, iasomie, tonka, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, patchouli, tamaie
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Salvador Dali

Perfume Salvador Dali | Salvador Dali, pictor suprarealist faimos in secolul trecut, si-a extins talentul si in crearea de parfumuri. Acesta s-a extins in anii '40 si '50 ai secolului 20, fiind cunoscut sub eticheta 'futuristic' si fiind vandut sub numele Salvator Dali. Parfumul Salvador Dali a fost un produs exclusiv, deoarece a fost produs intr-o editie limitat, fiecare sticluta fiind o adevarata lucrare de arta. Aceste exponente pot fi achizitionate din Muzeul Salvador Dali. Editiile comune ( Purplelips si Little Kiss) se regasesc in magazinul nostru. In copilarie, Dali dorea sa devina bucatar, insa dorea sa devina ca si Napoleon, conducator si artist,  insa a reusit sa devina cunoscut datorita operelor sale si parfumurilor lansate.

Rating Salvador Dali La Belle Et L'Ocelot6