Roja Parfums Sweetie Aoud

parfumuri unisex 50 ml

Roja Parfums Sweetie Aoud parfumuri unisex 50 ml
Roja Parfums Sweetie Aoud parfumuri unisex 50 ml
Roja Parfums Sweetie Aoud parfumuri unisex 50 ml
Roja Parfums Sweetie Aoud parfumuri unisex 50 ml
Livrare gratuită
50 ml
2.007RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: ROJ0324 | 5 de buc. în stoc
buc.
Coletăria
marți 28.05.2019
Ridicare personală
miercuri 29.05.2019
Roja Parfums Sweetie Aoud
50 ml | 2.007RON

Descriere parfum Roja Parfums Sweetie Aoud

Sweetie Aoud este un parfum oriental pentru bărbați și femei, de la brandul britanic de nișă Roja Parfums. Din anul 2007, brandul Roja Parfums le oferă clienților o concepție complet nouă și modernă a luxului și a rafinamentului în arta parfumeriei. Conceptul se bucură de susținerea unuia dintre cei mai mari parfumieri ai tuturor timpurilor, al cărui nume îl poartă cu mândrie. Roja Dove este cunoscut pentru ingredientele de calitate excepțională, pentru precizia minuțioasă a artei sale și, mai ales, pentru filozofia personală, care constă în a accepta doar perfecțiunea. Sweetie Aoud, de la Roja Parfums reprezintă o abordare extrem de creativă a combinației de lemn de agar cu elemente gurmande.

Lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud, aoud sau (în arabă) oudh, este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Roja Dove a prelucrat acest ingredient cu adevărat regal, denumit și „lemnul zeilor“, într-un mod cu totul inedit. „Când am lucrat în Orientul Mijlociu, înconjurat de sibaritism și bunătăți, am observat că iubitorii de oud tânjesc după ceva nou - ceva creativ. Și așa am început să mă joc cu ideea de a combina lemnul de agar cu elemente gourmet“, își descrie Roja Dove inspirația.

Astfel a apărut un parfum de oud cu totul inedit. Sweetie Aoud, de la Roja Parfums prezintă prețiosul lemn de agar într-o compoziție floral orientală, cu note intense balsamice gurmande. Aroma acestui parfum unic debutează cu acorduri de bergamotă și de pelin. În inima parfumului înfloresc trandafirii și amyris-ul, iar baza este formată din note de cardamon, chimion, gurjum, rogoz, paciuli, ienupăr, tămâie, laudanum, agar-agar, cedru și lemn de guaiac, cu note de cofetărie.

Bergamota se combină cu pelinul, într-un fundal proaspăt pentru trandafirii înconjurați de acorduri dulci de cofetărie și încălziți de lemnul prețios și de ienupăr. Notele exotice de gurjum, de rogoz și de paciuli sunt animate de chimion și de cardamon, iar la final apar acordurile ușor pieloase de tămâie, de amyris și de laudanum. Per ansamblu, aroma - care unește în mod creativ fațeta lemnoasă dominantă cu acordurile balsamice, proaspete și picante - este bogată, dulce și caldă. Așa cum sugerează și denumirea sa, Sweetie Aoud, de la Roja Parfums este un parfum de oud cu elemente gurmande. Acest parfum delicios reprezintă o altă demonstrație a măiestriei parfumierului Roja Dove.

Ambalajul parfumului Sweetie Aoud, de la Roja Parfums este minunat. Ca toate parfumurile Roja Parfums, flaconul Sweetie Aoud este o capodoperă finisată manual, realizată în Franța din cea mai pură sticlă disponibilă. Eticheta aurie este imprimată manual pe sticlă în Anglia, iar superbul capac, simbolul brandului Roja Parfums, este încrustat manual cu cristale Swarovski. Flaconul Sweetie Aoud, de la Roja Parfums este ambalat într-o casetă de o bogăție magnifică.

Parfumul Sweetie Aoud, de la Roja Parfums este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară pe tot parcursul anului, dar mai ales în serile anotimpului rece. Acest parfum încântător va câștiga pentru totdeauna inimile iubitorilor de parfumuri orientale inedite și îi va delecta pe toți cei care au căutat mult timp un parfum de oud nou și diferit. Parfumul Sweetie Aoud îl înfășoară pe cel care-l folosește într-o captivantă aromă gurmand orientală, garantându-i atenția și admirația celor din jur. Grație luxului de neegalat degajat de fiecare detaliu, parfumul Sweetie Aoud, de la Roja Parfums este cadoul perfect pentru cineva care dorește calitatea absolută.

Sweetie Aoud, de la Roja Parfums - o interpretare extrem de creativă a notei de oud, într-un parfum oriental, cu elemente dulci gurmande.  

Compoziție

Note varf
bergamota, pelin
Note inima
cistus, rose de mai
Note baza
agar, amyris, cardamom, cedru, chimion, galeopsis ladanum, ienupar, lemn de guaiac, patchouli, rogoz, tamaie
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Rating Roja Parfums Sweetie Aoud

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!