Treci la conținutul principal
Roja Parfums Roja parfum unisex
Roja Parfums Roja parfum unisex
Roja Parfums Roja parfum unisex
Roja Parfums Roja parfum unisex
Note varf
bergamota
Note inima
rose de mai, iasomie, Ylang-Ylang
Note baza
ghimbir, scortisoara, cuisoare, patchouli, mușchi de stejar, cedru, amyris, benzoin, vanilie, iris, styrax, galeopsis ladanum, cihlimbar
Grupe de parfumurialtele

O bijuterie lichidă bogată în ingrediente dintre cele mai prețioase

Parfumul Roja Parfums Roja este o bijuterie absolută, care nu poate fi egalată de niciun alt parfum. Veți simți parfumul deosebit al trandafirului delicat de Mai și al iasomiei îmbietoare de Grasse, care contrastează ușor cu aroma pudrată a irisului, așezate pe un pat chypre concentrat în jurul unui acord pământiu de mușchi.

  • parfum chypre luxuriant
  • disponibil în cantități foarte limitate
  • creat în anul 2013 de parfumierul Roja Dove

Compoziția parfumului
Parfumul Roja Parfums debutează cu note ușor amare de bergamotă, care, la scurt timp, lasă să iasă în evidență combinația florală unică de trandafir delicat de Mai și iasomie îmbietoare de Grasse. La final, atrag atenția acordurile plăcut picante de ghimbir ușor iute, scorțișoară dulce și cuișoare proaspete. Acestea se întrepătrund perfect cu mușchiul de stejar pământiu, labdanum senzual și ambra caldă, care formează un contrast interesant cu benzoina balsamică și vanilia dulce.

Povestea parfumului
Parfumul, creat de parfumierul Roja Dove pentru el însuși, întruchipează perfect personalitatea creatorului său, simțul pentru stil și umorul său caracteristic, combinând toate ingredientele rare și prețioase pe care Roja le îndrăgește cel mai mult. El însuși descrie parfumul ca fiind „Chypre învelit în cașmir”, ceea ce reprezintă o descriere a modului subtil în care parfumul se așează pe piele și se deschide treptat.

Sfat Notino:
Parfumul este disponibil în cantități foarte limitate – fiecare lot nou are doar aproximativ 500 de bucăți, dintre care 250 sunt destinate pieței din Marea Britanie, iar restul de 250 pentru restul lumii.

Roja ParfumsRoja parfum unisex

39×
100 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ROJ0292