Roja ParfumsRoja parfum unisex

19×
Roja Parfums Roja parfum unisex
Roja Parfums Roja parfum unisex
100 ml

Cod: ROJ0292 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Profitați de livrarea gratuită la sutele de parfumuri bestseller selectate.

Descriere Roja Parfums Roja
Compoziție

Roja este un parfum de tip chypre, pentru bărbați și femei, de la brandul britanic de nișă Roja Parfums. Din anul 2007, brandul Roja Parfums le oferă clienților o concepție complet nouă și modernă a luxului și a rafinamentului în arta parfumeriei. Conceptul se bucură de susținerea unuia dintre cei mai mari parfumieri ai tuturor timpurilor, al cărui nume îl poartă cu mândrie. Roja Dove este cunoscut pentru ingredientele de calitate excepțională, pentru precizia minuțioasă a artei sale și, mai ales, pentru filozofia personală, care constă în a accepta doar perfecțiunea. Parfumul de mare lux (Haute Luxe) Roja, de la Roja Parfums, este o adevărată bijuterie și este parfumul personal al lui Roja Dove.

Roja, de la Roja Parfums este o combinație perfect echilibrată de subtilitate și bogăție profundă, de senzualitate și căldură. Creat fără a ține cont de costuri, această capodoperă de un lux fără compromisuri este oglinda dragostei creatorului său față de arta parfumeriei. Roja Dove l-a creat doar din ingredientele sale favorite, de cea mai bună calitate, ca un răspuns la frecventa întrebare: ce parfum folosește. Este disponibil doar în cantități foarte limitate.

Roja debutează cu acorduri luxuriante de bergamotă, și are o inimă florală echilibrată, în care înfloresc trandafirii, iasomia din Grasse și ylang-ylang-ul. Uimitoarea compoziție este susținută de o bază complexă, ușor picantă, cu tonuri de ambră, amyris, benzoin, cedru, mușchi de stejar, cuișoare, iris, laudanum, paciuli, scorțișoară, styrax, vanilie și ghimbir. Per ansamblu, compoziția florală de tip chypre, cu aspecte lemnoase, balsamice și picante este o operă de artă parfumată, profundă și complexă. Parfumul Roja, de la Roja Parfums emană o raritate, o perfecțiune rafinată și o frumusețe de neegalat.

Acest lucru este valabil, de asemenea, și pentru minunata culoare de chihlimbar a parfumului Roja, datorată ingredientelor excepționale. Însuși Roja Dove a remarcat că îi amintește de extrem de rarele diamante colorate. La fel de luxos este și ambalajul. Ca toate parfumurile Roja Parfums, flaconul Roja este o capodoperă finisată manual, realizată în Franța din cea mai pură sticlă disponibilă. Eticheta aurie este imprimată manual pe sticlă în Anglia, iar superbul capac, simbolul brandului Roja Parfums, este încrustat manual cu cristale Swarovski. Flaconul Roja, de la Roja Parfums este prezentat în casete de lux, produse în Anglia de artiști recunoscuți, din cea mai fină hârtie, cu mătase și lemn rar.

Parfumul Roja, de la Roja Parfums este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară. Latura caldă a parfumului radiază la maxim în anotimpul rece. Acest parfum le taie răsuflarea iubitorilor celui mai pur lux, precum și tuturor celor care caută un chypre perfect echilibrat, cu distincte fațete lemnoase, balsamice și picante. Roja, de la Roja Parfums îi conferă celui care-l folosește un sentiment înălțător de unicitate totală, înfășurând-l într-o aromă absolut inconfundabilă, care îi asigură atenția admirativă a celor din jur. Grație luxului de neegalat degajat de fiecare detaliu, parfumul Roja, de la Roja Parfums este cadoul perfect pentru cineva care dorește calitatea absolută.

Roja, de la Roja Parfums - perfecțiune și cel mai pur lux, în parfumul personal al celebrului designer.

Am realizat această creație folosind toate materialele pe care le iubesc cel mai mult. Întrebat adesea ce parfum port și dacă se poate cumpăra, am decis să produc câte puțin în fiecare an ... " (Roja Dove)  

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
rose de mai, iasomie, Ylang-Ylang
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, iris, vanilie, patchouli, styrax, galeopsis ladanum, scortisoara, cihlimbar, mușchi de stejar, amyris, benzoin, cuisoare, ghimbir
Grupe de parfumuri
altele

Rating Roja Parfums Roja19