Roja ParfumsNüwa parfum unisex

Roja Parfums Nüwa parfum unisex
Roja Parfums Nüwa parfum unisex
100 ml

Cod: ROJ0291 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Roja Parfums Nüwa
Compoziție

Nüwa este un parfum oriental, pentru bărbați și femei, de la brandul britanic de nișă Roja Parfums. Din anul 2007, brandul Roja Parfums le oferă clienților o concepție complet nouă și modernă a luxului și a rafinamentului în arta parfumeriei. Conceptul se bucură de susținerea unuia dintre cei mai mari parfumieri ai tuturor timpurilor, al cărui nume îl poartă cu mândrie. Roja Dove este cunoscut pentru ingredientele de calitate excepțională, pentru precizia minuțioasă a artei sale și, mai ales, pentru filozofia personală, care constă în a accepta doar perfecțiunea. Complex și delicat, parfumul Nüwa, de la Roja Parfums este inspirat de o legendară zeiță chineză.

Conform legendei, Nüwa a fost zeița care, pe un teren arid și lipsit de viață, a creat toate ființele, inclusiv oamenii. Roja Dove a declarat că parfumul Nüwa a fost „Inspirat de legenda lui Nüwa, zeiță chineză generoasă și iubitoare, care, după ce a creat oamenii, i-a învățat să fie creativi și înțelepți, le-a arătat frumusețea prin muzică, cântece și dansuri și a umplut câmpiile cu arome de flori“. Pentru Roja, acest parfum este „o poveste fluidă și delicată, care seduce sufletul".

Parfumul Nüwa debutează cu acorduri de bergamotă și grepfrut. În inima parfumului înfloresc trandafiri, florile de portocal și iasomia din Grasse, iar baza este formată din note de cuișoare, chimen, piper negru, lemn de santal, benzoină, vanilie și balsam de Peru. Per ansamblu, aroma - care unește elegant fațeta lemnoasă dominantă cu acordurile picante, citrice, ambrate și aromatice - este proaspătă, răcoroasă și dulce.

Benzoina, balsamul de Peru și vanilia se împletesc într-o bază delicată, animată de mirodenii și de lemnul cald de santal. Bază completează inima florală cu citrice dinamizante. Parfumul Nüwa, denumit de reprezentanții brandului „elixirul zeilor“, este cu adevărat excepțional, numărându-se printre creațiile extraordinare ale maestrului parfumier Roja Dove.

Ambalajul parfumului Nüwa, de la Roja Parfums se remarcă prin opulența sa. Ca toate parfumurile Roja Parfums, flaconul Nüwa este o capodoperă finisată manual, realizată în Franța din cea mai pură sticlă disponibilă. Eticheta aurie este imprimată manual pe sticlă în Anglia, iar superbul capac, simbolul brandului Roja Parfums, este încrustat manual cu cristale Swarovski. Flaconul Nüwa, de la Roja Parfums este ambalat într-o cutie superbă, cu efect somptuos.

Nüwa, de la Roja Parfums este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară pe tot parcursul anului, dar radiază mai ales în serile de toamnă. Va câștiga inimile iubitoarelor de arome orientale floral lemnoase, precum și pe toți cei care apreciază un parfum deosebit și evocativ. Parfumul Nüwa o înfășoară pe cea care-l folosește într-o aromă delicată, proaspătă și dulce, garantându-i astfel atenția și admirația celor din jur. Grație luxului de neegalat degajat de fiecare detaliu, parfumul Nüwa, de la Roja Parfums este cadoul perfect pentru cineva care dorește calitatea absolută.

Nüwa, de la Roja Parfums - un parfum oriental, ce ilustrează povestea unei zeițe binevoitoare.  

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, flori de portocal, rose de mai
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
chimion, vanilie, benzoin, balsam peruvian, cuisoare, lemn de santal, piper
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Rating Roja Parfums Nüwa