Roja Parfums Nüwa

parfumuri unisex 100 ml

Roja Parfums Nüwa parfumuri unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfumuri unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfumuri unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfumuri unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfumuri unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfumuri unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfumuri unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfumuri unisex 100 ml
Livrare gratuită
parfumuri unisex 100 ml
3.643RON

Cod: ROJ0291 | 2 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.03.2019
Ridicare personală
luni, 25.03.2019
Roja Parfums Nüwa
parfumuri unisex 100 ml | 3.643RON

Descriere parfum Roja Parfums Nüwa

Nüwa este un parfum oriental, pentru bărbați și femei, de la brandul britanic de nișă Roja Parfums. Din anul 2007, brandul Roja Parfums le oferă clienților o concepție complet nouă și modernă a luxului și a rafinamentului în arta parfumeriei. Conceptul se bucură de susținerea unuia dintre cei mai mari parfumieri ai tuturor timpurilor, al cărui nume îl poartă cu mândrie. Roja Dove este cunoscut pentru ingredientele de calitate excepțională, pentru precizia minuțioasă a artei sale și, mai ales, pentru filozofia personală, care constă în a accepta doar perfecțiunea. Complex și delicat, parfumul Nüwa, de la Roja Parfums este inspirat de o legendară zeiță chineză.

Conform legendei, Nüwa a fost zeița care, pe un teren arid și lipsit de viață, a creat toate ființele, inclusiv oamenii. Roja Dove a declarat că parfumul Nüwa a fost „Inspirat de legenda lui Nüwa, zeiță chineză generoasă și iubitoare, care, după ce a creat oamenii, i-a învățat să fie creativi și înțelepți, le-a arătat frumusețea prin muzică, cântece și dansuri și a umplut câmpiile cu arome de flori“. Pentru Roja, acest parfum este „o poveste fluidă și delicată, care seduce sufletul".

Parfumul Nüwa debutează cu acorduri de bergamotă și grepfrut. În inima parfumului înfloresc trandafiri, florile de portocal și iasomia din Grasse, iar baza este formată din note de cuișoare, chimen, piper negru, lemn de santal, benzoină, vanilie și balsam de Peru. Per ansamblu, aroma - care unește elegant fațeta lemnoasă dominantă cu acordurile picante, citrice, ambrate și aromatice - este proaspătă, răcoroasă și dulce.

Benzoina, balsamul de Peru și vanilia se împletesc într-o bază delicată, animată de mirodenii și de lemnul cald de santal. Bază completează inima florală cu citrice dinamizante. Parfumul Nüwa, denumit de reprezentanții brandului „elixirul zeilor“, este cu adevărat excepțional, numărându-se printre creațiile extraordinare ale maestrului parfumier Roja Dove.

Ambalajul parfumului Nüwa, de la Roja Parfums se remarcă prin opulența sa. Ca toate parfumurile Roja Parfums, flaconul Nüwa este o capodoperă finisată manual, realizată în Franța din cea mai pură sticlă disponibilă. Eticheta aurie este imprimată manual pe sticlă în Anglia, iar superbul capac, simbolul brandului Roja Parfums, este încrustat manual cu cristale Swarovski. Flaconul Nüwa, de la Roja Parfums este ambalat într-o cutie superbă, cu efect somptuos.

Nüwa, de la Roja Parfums este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară pe tot parcursul anului, dar radiază mai ales în serile de toamnă. Va câștiga inimile iubitoarelor de arome orientale floral lemnoase, precum și pe toți cei care apreciază un parfum deosebit și evocativ. Parfumul Nüwa o înfășoară pe cea care-l folosește într-o aromă delicată, proaspătă și dulce, garantându-i astfel atenția și admirația celor din jur. Grație luxului de neegalat degajat de fiecare detaliu, parfumul Nüwa, de la Roja Parfums este cadoul perfect pentru cineva care dorește calitatea absolută.

Nüwa, de la Roja Parfums - un parfum oriental, ce ilustrează povestea unei zeițe binevoitoare.  

Compoziție

Note baza
balsam peruvian, benzoin, chimion, cuisoare, lemn de santal, piper, vanilie
Note inima
flori de portocal, iasomie, rose de mai
Note varf
bergamota
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Rating Roja Parfums Nüwa

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!