Roja Parfums Musk Aoud

parfumuri unisex 30 ml

1×
Roja Parfums Musk Aoud parfumuri unisex 30 ml
Roja Parfums Musk Aoud parfumuri unisex 30 ml
30 ml

Cod: ROJ0288 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Sticluță reîncărcabilă pentru parfum cadou la cumpărăturile minime de 220 RON. Alegeți-vă culoarea în coșul de cumpărături.
Roja Parfums Musk Aoud
30 ml

Descriere parfum Roja Parfums Musk Aoud

Musk Aoud este un parfum de tip chypre, pentru bărbați și femei, de la brandul britanic de nișă Roja Parfums. Din anul 2007, brandul Roja Parfums le oferă clienților o concepție complet nouă și modernă a luxului și a rafinamentului în arta parfumeriei. Conceptul se bucură de susținerea unuia dintre cei mai mari parfumieri ai tuturor timpurilor, al cărui nume îl poartă cu mândrie. Roja Dove este cunoscut pentru ingredientele de calitate excepțională, pentru precizia minuțioasă a artei sale și, mai ales, pentru filozofia personală, care constă în a accepta doar perfecțiunea. Misterios și incredibil de senzual, Musk Aoud, de la Roja Parfums reprezintă o abordare originală a notei de oud.

Lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud, aoud sau (în arabă) oudh, este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Roja Dove are o abordare absolut inedită a acestui ingredient cu adevărat regal, denumit și „lemnul zeilor“, în combinație cu un alt ingredient legendar, moscul. „Am creat un parfum care combină două dintre materialele epice ale parfumeriei - moscul și oud-ul. Am vrut să văd cât de mult se poate schimba utilizarea notei de oud față de cea obișnuită, creând în schimb ceva cu totul neașteptat“, spune el.

Astfel, Musk Aoud, de la Roja Parfums prezintă o îmbinare a celor două acorduri dominante, de mosc și de oud, într-o compoziție misterioasă și sexy de tip chypre, cu impresii simultane de cald, tandru, ușor dulce și picant, cu o adiere de piele. Musk Aoud debutează cu acorduri de lămâie și de bergamotă. În inima parfumului înfloresc trandafirii, iasomia din Grasse și ylang-ylang-ul. Baza o formează tonurile de lemn de oud, ambrette, mesteacăn, mușchi de stejar, piele, laudanum, nucșoară, paciuli, mosc, lemn de santal, boabe de tonka și vanilie.

Per ansamblu, compoziția florală de tip chypre dă impresia de picant și proaspăt, ceea ce o face inconfundabilă și incomparabilă. Musk Aoud, de la Roja Parfums este o altă capodoperă a aclamatului parfumier Roja Dove.

O capodoperă în sine este și ambalajul. Ca toate parfumurile Roja Parfums, flaconul Musk Aoud este o capodoperă finisată manual, realizată în Franța din cea mai pură sticlă disponibilă. Eticheta aurie este imprimată manual pe sticlă în Anglia, iar superbul capac, simbolul brandului Roja Parfums, este încrustat manual cu cristale Swarovski. Flaconul Musk Aoud, de la Roja Parfums este ambalat într-o cutie superbă, cu efect somptuos.

Parfumul Musk Aoud, de la Roja Parfums este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară, cu precădere în anotimpul rece. Va câștiga inima tuturor iubitorilor combinației mult îndrăgite de oud și mosc, precum și pe toți cei care caută un parfum original și inedit. Parfumul Musk Aoud îi conferă celui care-l folosește un sentiment înălțător de unicitate totală, înfășurându-l într-o aromă absolut inconfundabilă, care îi asigură atenția admirativă a celor din jur. Grație luxului de neegalat degajat de fiecare detaliu, parfumul Musk Aoud, de la Roja Parfums este cadoul perfect pentru cineva care dorește calitatea absolută.

Parfumul Musk Aoud, de la Roja Parfums este de asemenea disponibil în versiunea concentrată „Absolue Précieux“, care asigură o aromă mai intensă și mai bogată, precum și în versiunea „Crystal“, în care parfumul are aspectul unui lichid limpede.  

Musk Aoud, de la Roja Parfums - un concept original, misterios și senzual, obținut prin combinația dintre mosc și oud. 

Compoziție

Note varf
bergamota, lamaie
Note inima
iasomie, rose de mai, Ylang-Ylang
Note baza
agar, ambrette, galeopsis ladanum, lemn de santal, mesteacan, mosc, mușchi de stejar, nucsoara, patchouli, păduri rare, piele, tonka, vanilie
Grupe de parfumuri
altele

Rating Roja Parfums Musk Aoud

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală