Roja Parfums Aoud parfum unisex

Roja Parfums Aoud parfum unisex
Roja Parfums Aoud parfum unisex
100 ml

Cod: ROJ0279 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Roja Parfums Aoud
Compoziție

Aoud este un parfum oriental pentru bărbați și femei, de la brandul britanic de nișă Roja Parfums. Din anul 2007, brandul Roja Parfums le oferă clienților o concepție complet nouă și modernă a luxului și a rafinamentului în arta parfumeriei. Conceptul se bucură de susținerea unuia dintre cei mai mari parfumieri ai tuturor timpurilor, al cărui nume îl poartă cu mândrie. Roja Dove este cunoscut pentru ingredientele de calitate excepțională, pentru precizia minuțioasă a artei sale și, mai ales, pentru filozofia personală, care constă în a accepta doar perfecțiunea. Exoticul, misteriosul și senzualul parfum Aoud, de la Roja Parfums, este inspirat din tradiția fumegării din Orientul Mijlociu.

Lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud, aoud sau (în arabă) oudh, este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Roja Dove a prelucrat acest ingredient cu adevărat regal, denumit și „lemnul zeilor“, ca pe o întruchipare a aromei de tămâie Bakhoor. „Când am lucrat în Orientul Mijlociu, m-am îndrăgostit de aromele de acolo. De modul în care parfumurile de oud sunt absorbite și apoi eliberate în aroma Bakhoor. Cel mai mare compliment pe care l-am primit vreodată a fost atunci când clienții mei din Orientul Mijlociu m-au întrebat: «Cum de cunoașteți parfumurile noastre?»" a declarat el.

Aoud, de la Roja Parfums, prezintă prețiosul lemn de agar, într-o compoziție orientală picantă, cu o notă intensă de trandafiri. Parfumul Aoud debutează cu note de lămâie, de bergamotă și de verbină, iar în inima sa înfloresc trandafirii, iasomia din Grasse, ylang-ylang-ul și mușcata, în timp ce baza este formată din tonuri de rubarbă, scorțișoară, nucșoară, șofran, paciuli, vanilie, piele, chihlimbar, mosc și cașmir, cedru, lemn de santal și lemn de agar. Astfel, lemnul de agar este învăluit impresionant cu trandafiri, fiind accentuat de iasomie și de ylang-ylang. Notele proaspete sunt oferite de mușcată, de lămâiță și de bergamotă, cu rubarba ca un acord surpriză, compoziția fiind încălzită de lemnul prețios și de condimente. Ambra, vanilia, moscul și pielea din final îi conferă delicatețe și senzualitate.

Efectul de ansamblu al combinației de oud, trandafiri, lemn și prospețime este bogat, delicat și foarte senzual. Închideți ochii și lăsați parfumul Aoud, de la Roja Parfums, să vă poarte spre Orient, cu aroma sa tradițională de tămâie. Roja Dove a demonstrat încă o dată stilul magistral în care combină aromele, creând un parfum expresiv și impresionant.

Ambalajul parfumului Aoud, de la Roja Parfums, este somptuos. Ca toate parfumurile Roja Parfums, flaconul Aoud Crystal este o capodoperă finisată manual, realizată în Franța din cea mai pură sticlă disponibilă. Eticheta aurie este imprimată manual pe sticlă în Anglia, iar superbul capac, simbolul brandului Roja Parfums, este încrustat manual cu cristale Swarovski. Flaconul parfumului Aoud, de la Roja Parfums, este ambalat într-o cutie superbă, cu efect somptuos.

Parfumul Aoud, de la Roja Parfums, este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară, pe tot parcursul anului, dar mai ales în serile anotimpului rece. Va câștiga inima tuturor iubitorilor combinației mult îndrăgite de oud și trandafiri, precum și pe toți cei care caută un parfum oriental de top. Aoud își înfășoară purtătorul într-o aromă orientală senzuală, garantându-i atenția și admirația celor din jur. Grație luxului de neegalat degajat de fiecare detaliu, parfumul Aoud, de la Roja Parfums, este cadoul perfect pentru cineva care dorește calitatea absolută.

Parfumul Aoud, de la Roja Parfums, este disponibil și în versiunea concentrată „Absolue Précieux“, care oferă o aromă mai intensă și mai bogată, precum și în versiunea „Crystal“, în care parfumul are aspectul unui lichid limpede.

Aoud, de la Roja Parfums - aroma tradițională a tămâiei orientale Bakhoor, interpretată magistral de un parfum senzual.  

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, lamaie, verbena
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Ylang-Ylang, iasomie, rose de mai
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
rubarba, agar, vanilie, cihlimbar, mosc, sofran, casmir, cedru, patchouli, nucsoara, lemn de santal, piele, scortisoara
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Rating Roja Parfums Aoud