Roja Parfums Amber Aoud

1×
Roja Parfums Amber Aoud
Roja Parfums Amber Aoud
100 ml

Cod: ROJ0283 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Roja Parfums Amber Aoud
Compoziție

Amber Aoud este un parfum oriental pentru bărbați și femei, de la brandul britanic de nișă Roja Parfums. Din anul 2007, brandul Roja Parfums le oferă clienților o concepție complet nouă și modernă a luxului și a rafinamentului în arta parfumeriei. Conceptul se bucură de susținerea unuia dintre cei mai mari parfumieri ai tuturor timpurilor, al cărui nume îl poartă cu mândrie. Roja Dove este cunoscut pentru ingredientele de calitate excepțională, pentru precizia minuțioasă a artei sale și, mai ales, pentru filozofia personală, care constă în a accepta doar perfecțiunea. Parfumul de lux Amber Aoud, de la Roja Parfums, reprezintă o interpretare subtilă și senzuală a noțiunii de compoziție orientală.

Lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud, aoud sau (în arabă) oudh, este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Roja Dove a combinat acest ingredient cu adevărat regal, denumit și „lemnul zeilor“, cu alte ingrediente tradiționale din arta parfumeriei din Orientul Mijlociu, rezultatul fiind un parfum bogat, misterios, fascinant și senzual.

Așadar, Amber Aoud, de la Roja Parfums, este o simfonie de rășini prețioase și lemn de agar: bogată, delicată, dulce, picantă și caldă. Parfumul Amber Aoud debutează cu note de lămâie, de limetă și de bergamotă. În inima sa înfloresc trandafirii, iasomia din Grasse, ylang-ylang-ul și smochinele, în timp ce baza conține tonuri de lemn de agar-agar, de chihlimbar, de benzoină, (toate ușor pieloase), alături de mesteacăn, mușchi de stejar, rădăcină de stânjenel, paciuli, mosc, lemn de santal, scorțișoară și șofran. Tonurile inițiale se împletesc în mod captivant cu inima floral senzuală, iar notele picante de la final îi conferă căldură, în timp ce smochina suculentă accentuează bogăția acestei baze, alcătuite din cele mai scumpe ingrediente posibile. Benzoina, chihlimbarul, irisul și moscul catifelează puternicul duo, format din lemnul de santal și cel de agar.

Impresionanta aromă orientală combină magistral aspectele lemnoase dominante, cu notele picante și cu atingerile de citrice și de flori, într-un rezultat inconfundabil și incomparabil. Prin parfumul Amber Aoud, Roja Dove demonstrează cum un parfum poate combina delicatețea, bogăția și senzualitatea misterioasă, într-o armonie perfectă.

Ambalajul este de asemenea somptuos. Ca toate parfumurile Roja Parfums, flaconul Amber Aoud este o capodoperă finisată manual, realizată în Franța din cea mai pură sticlă disponibilă. Eticheta aurie este imprimată manual pe sticlă în Anglia, iar superbul capac, simbolul brandului Roja Parfums, este încrustat manual cu cristale Swarovski. Flaconul Amber Aoud, de la Roja Parfums, este ambalat într-o cutie superbă, cu efect somptuos.

Parfumul Amber Aoud, de la Roja Parfums, este recomandat mai ales seara, în anotimpul rece. Îi va cuceri definitiv, în primul rând, pe iubitorii parfumurilor orientale cu note de oud, dar și pe toți cei care sunt în căutarea unui parfum senzual deosebit. Amber Aoud îi conferă celui care-l folosește o aură irezistibilă de lux, atrăgând asupra lui admirația celor din jur. Grație luxului de neegalat degajat de fiecare detaliu, parfumul Amber Aoud, de la Roja Parfums, este cadoul perfect pentru cineva care dorește calitatea absolută.

Parfumul Amber Aoud, de la Roja Parfums, este de asemenea disponibil în versiunea concentrată „Absolue Précieux“, care oferă o aromă mai intensă și mai bogată, precum și în versiunea „Crystal“, în care parfumul are aspectul unui lichid limpede.

Amber Aoud, de la Roja Parfums - tot ce are Orientul mai bun, capturat într-un parfum minunat, misterios și senzual.  

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, lamaie, limette
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, iasomie, smochin, Ylang-Ylang
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambra, patchouli, mesteacan, mușchi de stejar, scortisoara, stanjenel, sofran, mosc, zibeta, lemn de santal, agar
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Rating Roja Parfums Amber Aoud1