RochasMoustache Eau de Parfum pentru bărbați

7×
Rochas Moustache Eau de Parfum pentru bărbați
Rochas Moustache Eau de Parfum pentru bărbați
125 ml

Cod: ROS00917 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la parfumuri. Nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

Descriere Rochas Moustache
Compoziție

Compoziția seducătoare a parfumului pentru bărbați Rochas Moustache vă transportă într-un mediu urban trendy, unde orice detaliu contează. Interpretare stilată a primului Moustache lansat în 1949, parfumul este inspirat de forța și de senzualitatea bărbatului modern și asertiv.

  • un parfum captivant, oriental lemnos
  • pentru bărbatul modern, puternic, sensibil și senzual
  • inspirat de viața într-o metropolă modernă

Compoziția parfumului
Călătoria olfactivă oriental lemnoasă a parfumului Rochas Moustache începe cu un duo de mandarine aromate și bobițe de piper roz. Inima parfumului ascunde acorduri de trandafiri și de lemn de cedru, care-i reafirmă caracterul puternic. Notele de bază sunt însă contrastante - combină tonurile dulci, ușor condimentate, de paciuli, cu benzoinul pudrat, cu un subton plăcut de vanilie.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piper roz, mandarina
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lemn de cedru, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, patchouli
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Rochas

Parfum Rochas | Rochas Aceasta casa a fost infiintata in anul 1925 de catre Marcel Rochas, primul designer care a introdus paltoanele si fustele trei sferturi cu buzunare.Cel mai popular produs Rochas este parfumul femme, care a fost lansat in perioada razboiului in anul 1943, iar mai apoi la 35 de ani de la disparitia creatorului relansat in 1990. Imaginea Rochas a fost promovata de-a lungul timpului de celebritati ca: Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Jennifer Lopez, Rachel Weisz si Sarah Jessica Parker.

Rating Rochas Moustache7