Robert Piguet OudEau de Parfum unisex

3×
Robert Piguet Oud Eau de Parfum unisex
Robert Piguet Oud Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
695RON

Economisiți 25%
100 ml
522RON

Cod: ROP0890 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Robert Piguet Oud
Compoziție

O aromă elegantă, derivată din unele dintre cele mai rare și mai scumpe ingrediente de pe Pământ. Bogată, elegantă și complexă, apa de parfum unisex Robert Piguet Oud are o aromă luxoasă în care șofranul și smirna se îmbină plăcut cu frumusețea oudului, înainte ca lemnul de Guaiac și Vetiverul rece să tempereze puțin intensitatea. Rezultatul este un parfum elegant și luxos, cu o aromă parcă venită de pe altă lume, gata să impresioneze oriunde și oricând.

  • parfum lemnos
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru seară și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide complex, cu note de șofran și smirnă care împreună reușesc să accentueze căldura oudului, în timp ce notele de ciocolată amară din inimă îi conferă o complexitate bogată. În bază, pe fundalul unei note de lemn de guaiac, aromele dulci lemnoase împreună cu tămâia par extrem de bogate. Notele verzi de vetiver temperează caracterul întunecat al parfumului, dând naștere unei esențe elegante și misterioase.

Povestea parfumului
Oudul, o rășină rară produsă de copacul Aquilaria, emană un parfum de o frumusețe fermecătoare, astfel încât a inspirat numeroase legende și povești. Fierbinte precum vântul deșertic și delicat precum mătasea, Oud este o privire fugară asupra unei lumi magice și invitația de a ne avânta într-o fantezie captivantă.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
sofran
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
rășină de brad, smirna, styrax
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
oud, patchouli, lemn de guaiac
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Rating Robert Piguet Oud3