Primul magazin Notino în România

Despre magazin

Am creat un spațiu uimitor, unde realitatea se întâlnește cu virtualitatea pentru a descoperi sute de parfumuri și cosmetice de la branduri de top, la aceleași prețuri minunate ca pe site-ul nostru. În plus, tot aici puteți ridica comenzile plasate online ori adresa întrebări consultanților noștri în beauty. Vă așteptăm în primul nostru magazin fizic din România!

Program

luni-vineri
10:00 - 22:00

sâmbătă
10:00 - 22:00

duminică
10:00 - 22:00

Contact

Promenada Mall – București
Calea Floreasca Nr.246B, Etaj 1,
077190  Bucureşti, sector 1

Telefon
031 22 94 544

E-mail
info@notino.ro

Centre de vânzare

  • Plată prin card
  • Serviciul reclamații
  • Vânzări directe de produse
  • Ridicare personală

Cum se ajunge acolo?

Cum ajungeți la noi?

Magazinul nostru este situat în sectorul 1 București, aflat în partea de nord-vest al municipiului pe adresa Calea Floreasca 246B în marele centru comercial ”mall-ul corporatiștilor„ numit Promenada Mall.

Metrou

Linia de metrou M2 –stația Aurel Vlaicu se află la 250m de magazinul nostru, 4 min de mers pe jos.

Tramvai

Tramvaiul cu numărul 5 ne ajută să ajungem în Soseaua Pipera care este situată la 5 min de mers pe jos de noul nostru magazin.

Autobuz

Autobuzul cu numărul 135 ne ajută să ajungem la stația Aurel Vlaicu, situată direct pe Calea Florească la nici 100 de metri de magazinul nostru.

Cu mașina

Centrul comercial Promenada este localizat lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu, la intersecţia a trei artere principale: Calea Floreasca, Șos. Pipera și Str. Barbu Văcărescu. Atât accesul pietonal, cât și cel auto, se vor putea face din ambele artere rutiere - Calea Floreasca și strada Barbu Văcărescu. Promenada va beneficia de un total de 1.300 de locuri de parcare.

Imagini cu magazinele

Alte magazine Notino

Vreţi să ne întrebaţi ceva? Scrieţi-ne aici, vă rugăm.

Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


După expediere, compania Notino, s.r.o. va procesa datele dumneavoastră, în scopul rezolvării cererii dumneavoastră, în baza unui interes legitim. Aveți dreptul de a vă opune. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​

free delivery