Redken Extreme cremă termoactivă pentru par deteriorat

Redken Extreme cremă termoactivă pentru par deteriorat
Redken Extreme cremă termoactivă pentru par deteriorat
Nou
200 ml
107RON

53,50RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RED02220 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 15.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Redken Extreme
Caracteristici

Descoperiți tratamentul fortifiant cu protecție termică, pentru părul deteriorat, Redken Extreme Play Safe Heat Protection! Formulat cu proteine vegetale și turmalină, acest tratament inovator pentru păr, reduce daunele cauzate de uneltele fierbinți, întărește fibra de păr pentru a combate ruperea firelor și protejează părul de căldură, până la 230 de grade.

Caracteristici

  • protejează termic
  • reduce vârfurile deteriorate cu până la 70 %
  • protejează părul de căldura până la 230 de grade
  • întărește fibra firului de păr
  • hrănește părul

Ingrediente

  • proteine vegetale – efect de hrănire

Aplicare
Pasul 1: Pregătiți părul prin spălarea cu șamponul și balsamul Redken Extreme.

Pasul 2: Aplicați o cantitate mică de produs pe părul umed, concentrându-vă pe lungimi și vârfurile fragile sau deteriorate. Lăsați să acționeze. Nu clătiți.

Pasul 3: Coafați părul cu instrumente calde. Produsul va proteja părul tratarea termică până la 230 de grade.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Protecție termică
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Redken

Cosmeticele Redken | Redken Laboratories, au fost fondate în 1960, de către actriţa şi femeia de afaceri americană Paula Kent. După propria mărturisire, aceasta era frustrată de faptul că multe dintre produsele folosite de stiliştii şi de artiştii cosmeticieni din acea vreme aveau o acţiune iritantă. Ca urmare, s-a decis să dezvolte şi să lanseze produse cosmetice pentru păr, care să poată fi utilizate în siguranţă chiar şi de către persoanele cu pielea sensibilă - şi a reuşit. Aproximativ 33 de ani mai târziu, Redken a devenit parte integrantă a gigantului L'Oreal.
Paula şi stilistul ei personal, Jheri Redding s-au concentrat încă de la început pe cercetarea în domeniul tehnologiei proteinelor (părul este compus în principal din proteine) şi al pH-ului (un pH acid, de 4,5-5,5, completează pH-ul natural al părului şi al pielii). Paula a insistat ca produsele Redken să fie recomandate exclusiv de cosmeticienele licenţiate, din saloanele de înfrumuseţare profesioniste.
Şampoanele, balsamurile, spray-urile, măştile şi celelalte produse Redken au câştigat o imensă popularitate, datorită faptului că acţionează foarte repede - părul deteriorat se regenerează chiar şi după un singur tratament. Redken oferă, de asemenea, o gamă largă de produse, astfel încât fiecare îşi găseşte unul preferat. Indiferent dacă suferiţi de mătreaţă, dacă expuneţi părul razelor solare, dacă îl uscaţi cu foehnul sau dacă îl întindeţi cu placa ori vă luptaţi fără succes cu alopecia, Redken are soluţia potrivită pentru dumneavoastră!
Prin urmare, nimeni nu este surprins de faptul că Redken a devenit brandul favorit pentru o serie de celebrităţi, fiind poreclit „cosmetică hollywoodiană“. Redken Laboratories se străduieşte să fie fidel motto-ul său „prin ştiinţă, spre frumuseţe“, datorită căruia se poate lăuda cu peste de şaizeci de patente la nivel mondial - de exemplu, Interbond Conditioning System (ingrediente care transformă structura interioară a părului, îmbunătăţind în acelaşi timp aspectul său exterior) sau 3D Repair Complex (o combinaţie unică de proteine, ceramide şi lipide naturale).
Brandul Redken îi va atrage cu siguranţă pe toi cei care doresc să aibă un păr minunat şi sănătos, chiar fără a fi nevoie să viziteze coaforul, care au probleme cu arsurile şi cu mâncărimile scalpului şi nu pot folosi orice produse cosmetice, care sunt creativi şi le place să creeze diferite coafuri neobişnuite sau care caută produse specializate (de exemplu, pentru părul blond).  

Rating Redken Extreme