Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Elle Eau de Parfum pentru femei

6×
Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Elle Eau de Parfum pentru femei
Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Elle Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
410RON

Economisiți 68%
50 ml
129RON

258,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RSS0691 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 15.05.2021

Descriere Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Elle
Compoziție

Combinația de delicatețe și forță, proprie fiecărei femei, și-a primit acum expresia în lumea parfumurilor. Apa de parfum Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Elle dezvăluie toate aspectele personalității dvs. și vă completează farmecul unic.

  • parfum oriental
  • parfum citric
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Grupe de parfumuri
citrice, orientale

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Elle6