RasasiRumz Al Rasasi Zebra Pour Lui Eau de Parfum pentru bărbați

31×
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui Eau de Parfum pentru bărbați
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui Eau de Parfum pentru bărbați
Promoție
Economisiți
390RON

Economisiți 68%
50 ml
123RON

246,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RSS0327 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 23.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 22.09.2021

Descriere Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui
Compoziție

Apa de parfum Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui este ca o cascadă de prospețime uimitoare, care îți redă energie instant. O apă de parfum cu aromă de citrice, care se va juca cu simțurile tuturor și vă va prezenta drept o persoană interesantă și originală.

  • parfum citric
  • pentru bărbatul plin de energie
  • pentru de zi

Compoziția parfumului
Apa parfumată pentru bărbați Rasasi Pour Lui este concepută pentru orice anotimp. Asta datorită brizei revigorante și proaspete de chihlimbar, mușchiului de stejar și lemnului de santal.

Povestea parfumului
Sticla, prin imaginea unei zebre, întruchipează spiritul natural și exotic. Cu apa de parfum Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui, lansată în anul 2013, veți deveni elegant și irezistibil în orice companie.

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui31