Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Luieau de parfum pentru bărbați

28×
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui eau de parfum pentru bărbați
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui eau de parfum pentru bărbați
Promoție
50 ml
120RON

Cod: RSS0327 | În stoc
1
Coletăria
joi 09.04.2020

Descriere parfum Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui
Compoziție

Parfumul Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui este ca o cascadă de prospețime uimitoare, care îți redă pe loc energia.

  • parfum citric
  • pentru bărbatul individualist
  • pentru toată ziua

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui