Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui

eau de parfum pentru bărbați 50 ml

27×
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui eau de parfum pentru bărbați 50 ml
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui eau de parfum pentru bărbați 50 ml
50 ml
149RON

Cod: RSS0327 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.07.2019
Ridicare personală
luni 01.07.2019
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui
50 ml | 149RON

Descriere parfum Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui

Parfumul Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui este ca o cascadă de prospețime uimitoare, care îți redă pe loc energia.

  • parfum citric
  • pentru bărbatul individualist
  • pentru toată ziua

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe

Despre brand Rasasi

Parfumul  Rasasi | Rasasi- aroma de Dubai. Industria de parfumuri Rasasi este o afacere de familie fondata in 1979 in Dubai de  Abdulem Razzak Kalsekarem. Viziunea lui este acum continuata de cei sase fii ai lui, iar de peste trei decenii, Rasasi si-a contruit o reputatie de marca puternica, care produc unele dintre cele mai bune si cele mai exclusiviste parfumuri de pe piata mondiala.
Mai mult, acest brand cunoscut la nivel mondial si-a castigat reputatia pentru calitatea, lux si eleganta produselor sale. Puteti alege intre parfumuri de femei si barbati, un stil oriental si occidental unisex.
Obiectivul Rasasi este sa fie lider permanent pe piata mondiala in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea de inalta calitate a parfumurilor. Se bazeaza pe relatii puternice cu clientii, o crestere durabila si progresul stiintific in dezvoltarea produselor.
Marca de parfumuri Rasasi ofera o selectie larga de parfumuri care exprima personalitatea purtatorului sau. Cele mai de succes includ parfumul La Yuqawam Pour Femme (in araba irezistibil) cu note aromatice de bergamota, lamai si tamaie in combinatie cu ylang ylang, scortisoara si piper rosu. Parfumul pentru femei Bushra cu caracter oriental, are arome lemnoase de ienupar, molid si grapefruit. Parfumul Egra pentru barbati este unisex, oriental, cu o predominanta de Afshan tonuri florale si sofran.
Marca Rasasi are o selectie larga de parfumuri in stil oriental si occidental ademenitoare nu numai pentru calitatea si individualitatea lor, dar, de asemenea, si sticlele  parfumurilor sunt  deosebite.

Rating Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui

Adaugă o nouă recenzie

3.0
27 Evaluare
10
5
3
2
7
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală