Pierre CardinPour Monsieur for Him Eau de Toilette pentru bărbați

Pierre Cardin Pour Monsieur for Him Eau de Toilette pentru bărbați
Pierre Cardin Pour Monsieur for Him Eau de Toilette pentru bărbați
75 ml

Cod: PIC0836 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Pierre Cardin Pour Monsieur for Him
Compoziție

Lejeră, proaspătă și inconfundabilă. Apa de toaletă pentru bărbați Pierre Cardin Pour Monsieur for Him vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • pentru personalități dinamice, de lider
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
busuioc, bergamota, portocala, lamaie, lavanda
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
piele, geranium, lemn de santal, patchouli, garoafa, stanjenel
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, muschi, vanilie, tonka, cihlimbar, benzoin
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Pierre Cardin

Pierre Cardin este un designer de moda care traieste in Franta, unde s-a mutat cu parintii sai, tarani italieni. Cum nu l-a preocupat munca la ferma, a inceput sa invete croitoria. Iar diligenta si tenacitatea de care a dat dovada i-au asigurat ascensiunea in cariera, devenind ulterior croitor pentru Christian Dior. De atunci a avut visul de a-si deschide propriul butic, vis care s-a concretizat in 1949. Stilul sau inimitabil influenteaza astazi la nivel mondial tendintele in moda. Iar recent, lansarea de parfumuri si cosmetice decorative de lux i-au crescut semnificativ vizibilitatea. 

Rating Pierre Cardin Pour Monsieur for Him