PhilipsSonicare ProResults Standard capete de schimb pentru periuta de dinti

Philips Sonicare ProResults Standard capete de schimb pentru periuta de dinti
Philips Sonicare ProResults Standard capete de schimb pentru periuta de dinti
HX6012/07 2 buc
74RON

37,00RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: PHI0823 | În stoc

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Philips Sonicare ProResults Standard

Nu uitați să înlocuiți regulat capătul periuței de dinți electrice, pentru ca igiena dvs. bucală să fie mereu 100 %. Capătul de rezervă pentru periuța sonică Philips Sonicare ProResults Standard HX6012/07 este conceput pentru performanțe optime și reprezintă garanția unui periaj eficient.

Capătul de periaj are o suprafață curbă,cu peri oblici tăiați radial, se adaptează formei naturale a dinților și acoperă perfect întreaga lor suprafață. Astfel nu ratați niciun colților, ci, din contră, ajungeți și în locurile inaccesibile periuței de dinți obișnuite. Împreună cu tehnologia sonică a periei și setarea regimului de curățare adecvat, veți realiza o curățare perfectă a dinților dvs.

Caracteristici:

  • elimină de 2× mai multă placă decât o periuță manuală
  • perii special tăiați copiază forma dinților, pentru o curățare mai eficientă
  • ajunge în locurile greu accesibile și în spațiile interdentare
  • fibre moi de nailon, inclusiv fire albastre care indică starea de uzură a rezervei
  • rezerva se fixează ușor pe mâner
  • compatibilă cu modelele: HealthyWhite+, 2 Series, 3 Series, DiamondClean,
    FlexCare, EasyClean, Platinum, FlexCare+, for Kids, HealthyWhite

Mod de utilizare:
Inserați rezerva pe corpul periei Philips Sonicare, până când se aude un clic. După utilizare, clătiți întotdeauna rezerva sub apă curentă. Pentru rezultate optime, înlocuiți rezerva la fiecare 3 luni.

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare ProResults Standard