PhilipsOneBlade Face and Body QP2630/30 trimmer electric pentru parcorp si fata

3×
Philips OneBlade Face and Body QP2630/30 trimmer electric pentru par corp si fata
Philips OneBlade Face and Body QP2630/30 trimmer electric pentru par corp si fata
Livrare gratuită
Economisiți
322RON

Economisiți 15%
271RON

În stoc | 271,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: PHI01880
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 26.01.2022

Un aparat pentru tot? Aparatul multifuncțional Philips OneBlade Face and Body QP2630/30 tunde, conturează și rade părul de orice lungime. Tehnologia care copiază conturul feței și sistemul de protecție dublă OneBlade vă permite să tundeți, să radeți și să conturați cu precizie părul de pe față și de pe, corp în stilul dorit, fără pericol de tăiere.

Caracteristici:

 • asigură tunderea uniformă a părului, în orice direcție
 • permite conturarea bărbii, prin trasarea unor linii foarte precise
 • facilitează un bărbierit rapid și confortabil, în ambele direcții
 • datorită lamei cu mișcări rapide (200x/s), este eficient pe orice lungime de păr
 • este rezistent la apă, permite bărbieritul umed și uscat
 • pentru performanțe optime, lamele trebuie schimbate 1 dată la 4 luni

Specificații tehnice:

 • lamă rezistentă OneBlade, cu sistem dublu de protecție
 • 1 lamă pentru față, 1 lamă pentru corp + accesoriu de protecție a pielii
 • 4 piepteni pentru aspect nebărbierit (1, 2, 3, 5 mm) și 1 pieptene pentru corp (3 mm)
 • baterie Li-ion cu durabilitate mare + indicator de încărcare
 • o încărcare completă în 4 ore oferă 60 minute de performanțe constante
 • selectare automată a tensiunii 100-240 V
 • husă de călătorie

Mod de utilizare:
Porniți aparatul și plasați cu atenție lama pe piele. Deplasați aparatul încet, cu mișcări lungi, și modelați părul de pe față sau de pe corp, în stilul dorit. Opriți și curățați aparatul, după fiecare utilizare.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.