Philips Multigroom series 7000 MG7745/15 masina de tuns pentru barba si par

1×
Philips Multigroom series 7000 MG7745/15 masina de tuns pentru barba si par
Philips Multigroom series 7000 MG7745/15 masina de tuns pentru barba si par
Livrare gratuită
MG7745/15
370RON

370,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI01835 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.05.2021
Ridicare personală
luni 17.05.2021

Descriere Philips Multigroom series 7000 MG7745/15
Caracteristici

Nu vă mai pierdeți timpul cu programările la salon! Aparatul de tuns și bărbierit Philips Multigroom series 7000 MG7745/15 vă ajută să vă perfecționați stilul personal direct din confortul de acasă. Datorită tehnologiei DualCut cu 2 lame suplimentare din oțel, aparatul asigură o tundere perfectă a bărbii și a părului, oferindu-vă stilul mult dorit.

Caracteristici:

 • bărbierește cu precizie
 • conține 14 instrumente pentru tuns sau bărbierit
 • asigură un bărbierit neted, chiar și în locuri greu accesibile
 • utilizare uscată sau umedă
 • întreținere ușoară
 • asigură linii precise și o coafare detaliată
 • capete detașabile

Specificații tehnice:

 • tehnologie DualCut - oferă o precizie maximă, cu 2 lame superioare din oțel
 • până la 180 de min. de funcționare
 • conține 8 piepteni care tund părul de pe cap, față şi corp
 • asigură un control ridicat datorită mânerului anti-alunecare
 • pieptene pentru barbă de 3-7 mm
 • husă pentru o depozitare organizată și ușoară
 • baterie Litiu-ion cu 100-240 V

Cum se utilizează:
Porniți aparatul și plasați cu atenție lama pe piele. Modelați părul de pe față sau de pe corp, în stilul dorit. După folosire, opriți și curățați aparatul.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Multigroom series 7000 MG7745/151