PhilipsHair Clipper Series 5000 HC5612/15 masina de tuns pentru barba si par

Philips Hair Clipper  Series 5000 HC5612/15 masina de tuns pentru barba si par
Philips Hair Clipper  Series 5000 HC5612/15 masina de tuns pentru barba si par
masina de tuns pentru barba si par
195RON

195,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI02182 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Londa Professional, Sebastian Professional sau Nioxin de peste 150 RON și vă oferim livrare gratuită.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 27.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Philips Hair Clipper Series 5000 HC5612/15
Caracteristici

Știți cât de ușor și de rapid poate fi să obțineți coafura dorită? Cu mașina de tuns Philips Hair Clipper Series 5000 HC5612/15 vă veți putea bucura de o coafură nouă, cât ați zice pește. Aceasta se mândrește cu un pieptene inovator, care previne prinderea părului, de aceea, aparatul nu trebuie curățat. Lamele duble, care se autoascut, vor rezista un timp îndelungat și, astfel, veți economisi timp și efort. Pe scurt, cu acest aparat totul va fi mult mai ușor, iar dvs. vă veți putea bucura de un aspect îngrijit, ca și cum tocmai ați fi fost la coafor.

Caracteristici:

 • permite o tundere rapidă și uniformă a părului și a bărbii
 • perfect pentru aranjarea părului și a bărbii
 • se poate folosi până la 75 de minute, fără cablu
 • mânerul ergonomic facilitează mișcarea pe toată zona capului
 • are un sistem prin care părul zboară de pe lame
 • este 100 % lavabil, ceea ce ușurează curățarea și întreținerea
 • datorită rotiței, este simplu de manevrat

Specificații tehnice:

 • lame cu autoascuțire – chiar și după 5 ani, sunt la fel de ascuțite ca în prima zi
 • tehnologia Trim-n-Flow PRO – împiedică prinderea părului și permite bărbieritul fără pauze
 • tehnologia DualCut – unitatea de bărbierit cu două fețe permite o tunsoare mai rapidă
 • 28 de setări de lungime – de la 0,5 la 28 mm
 • până la 75 de minute de utilizare continuă, după 8 ore de încărcare
 • este 100 % lavabil, pentru o curățare ușoară și rapidă

Conținutul pachetului:

 • trimmer
 • perie de curățare
 • 1× piepten pentru barbă
 • 2× piepten pentru păr

Mod de utilizare:
Porniți aparatul de tuns pentru păr și barbă Philips Hair Clipper Series 5000 HC5612/15, prin apăsarea butonului. Întorcând rotița, alegeți lungimea dorită a tunsorii, apoi închideți-o. Cei doi piepteni tund cu precizia de 1 mm, la lungimi între 3 și 28 mm. Pentru o tunsoare scurtă sau pentru aranjarea bărbii, folosiți pieptenele pentru barbă. Dacă vreți să tundeți la lungimea de 0,5 mm, nu folosiți niciun pieptene.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Hair Clipper Series 5000 HC5612/15