Pearl Drops Hollywood Smile pasta de dinti pentru albire pentru dinti albi si stralucitori

13×
Pearl Drops Hollywood Smile pasta de dinti pentru albire pentru dinti albi si stralucitori
Pearl Drops Hollywood Smile pasta de dinti pentru albire pentru dinti albi si stralucitori
50 ml

Cod: PDR0432 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați parfumuri de minim 230 RON și vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături un Discovery Box de lux cu eșantioane de TOP din parfumurile bestseller. Vă întrebați ce parfumuri veți găsi în el? Descoperiți-le aici
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere Pearl Drops Hollywood Smile
Caracteristici

Acum puteți avea un zâmbet strălucitor, ca o vedetă de la Hollywood. Vă ajută pasta de dinți cu efect de albire, pentru dinți albi și strălucitori, Pearl Drops Hollywood Smile. Datorită compoziției sale, lustruiește și albește dinții cu până la două nuanțe. Pasta eliberează dinții de pete, de impurități și de placa dentară, ajutând astfel la prevenirea cariilor.

Caracteristici:

  • albește dinții cu până la două nuanțe
  • îndepărtează impuritățile, petele și placa dentară
  • ajută la prevenția cariilor dentare
  • întărește smalțul dentar
  • împrospătează respirația

Ingrediente:

  • microparticule de lustruire – lustruiesc eficient dinții și, astfel, previn depunerea rapidă a plăcii
  • particule de peroxid – albesc dinții și asigură un zâmbet strălucitor
  • fluorură – întărește smalțul dentar și protejează dinții împotriva cariilor

Aplicare:
Aplicați o cantitate adecvată de pastă pe periuță și curățați dinții de cel puțin două ori pe zi, timp de două minute. Deja după trei săptămâni, dinții vor fi cu până la două nuanțe mai albi.

Pasta nu este potrivită pentru copiii cu vârsta sub 7 ani.

Caracteristici

Efect
albire

Despre brand Pearl Drops

Zâmbetul de un alb strălucitor vă poate îmbunătăţi substanţial încrederea în sine. Brandul Pearl Drops cunoaşte foarte bine acest lucru, fiindcă se ocupă cu dezvoltarea unor produse speciale pentru îngrijirea bucală, concepute pentru albirea şi curăţarea perfectă a dinţilor.

Prin aplicarea celor mai noi tehnologii şi expertize, brandul Pearl Drops vă ajută să obţineţi un zâmbet frumos şi strălucitor! Produsele Pearl Drops nu sunt agresive faţă de smalţul dentar, elimină petele de culoare închisă de pe dinţi şi sunt eficiente şi în cazul fumătorilor.

Zâmbetul este o expresie a fericirii, iar acum, datorită produselor unice Pearl Drops, zâmbetul dumneavoastră devine neobişnuit de fermecător şi de atractiv!

Nu vă va mai fi frică să zâmbiţi din plin! Produsele de îngrijire bucală Pearl Drops nu numai că albesc vizibil dinţii, dar, în acelaşi timp, au grijă şi de dantură! Folosind Pearl Drops, veţi avea cu siguranţă un zâmbet perfect, în fiecare zi!  

Rating Pearl Drops Hollywood Smile13