Perle parfumate

Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Categoria parfumurilor de interior
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   2
  •   1
  •   1
  •   2

Oferiți familiei dvs. mirosul de acasă. Cu perlele parfumate veți conferi o atmosferă plăcută în orice cameră, chiar și în birou. Ajunge doar să alegeți mirosul preferat. Ce ziceți de mirosul de rufe proaspăt spălate, de cireșe negre sau de lavandă calmantă?

Perlele parfumate absorb toate mirosurile, cum ar fi cel după gătit sau cel de fum. În plus, acestea sunt complet sigure, deci nu trebuie să vă temeți de efecte neplăcute asupra copiilor sau a animalelor de companie. Perlele sunt perfecte mai degrabă pentru camere mici, cum ar fi baia, toaleta sau holul. Chiar și raftul de pantofi sau dulapul vor mirosi frumos datorită acestora.

Cum se folosesc perlele parfumate?

Activați-le prin dezlipirea foliei de protecție. Apoi, ajunge doar să puneți capacul cu găuri și să savurați mirosul plăcut. Odată cu eliberarea mirosului, perlele se vor micșora, încet încet, până când se vor dizolva complet. Perlele vor avea efect un timp diferit, în funcție de producător; cel mai mult vor rezista timp de o lună, până la o lună și jumătate, în funcție de mărimea acestora.