Parfums De MarlyPercival Eau de Parfum unisex

4×
Parfums De Marly Percival Eau de Parfum unisex
Parfums De Marly Percival Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
125 ml
957RON

765,60RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PDM00368 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.10.2021

Descriere Parfums De Marly Percival
Compoziție

Apa de parfum unisex Parfums de Marly Percival se distinge printr-o compoziție parfumată de un înalt rafinament, simultan intensă și fresh, care se fixează în memorie din primul moment.

  • un parfum citric aromatic, cu bază lemnoasă
  • creația parfumierului Hamid Merati-Kashani
  • parfumul a fost lansat în octombrie 2018

Compoziția parfumului
Notele de vârf ale parfumului Parfums De Marly Percival împrospătează prin combinația citrică de bergamotă suculentă, cu mandarine dulci și geraniu, completate de lavandă aromată. Inima floral-picantă a compoziției parfumate combină esențe de iasomie mătăsoasă, cu violete, hedione, coriandru intens și scorțișoară caldă. Baza lemnoasă a acestei ape de parfum este completată de senzualitatea moscului cu ambroxan.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, lavanda, bergamota, geranium
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
coriandru, scortisoara, violeta, iasomie, hedione
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambroxan, Amberwood, mosc, Clearwood, brad
Grupe de parfumuri
aromatice, picante

Despre brand Parfums De Marly

Parfumurile luxoase de nișă Parfums de Marly sunt inspirate din epoca regelui Ludovic al XV-lea, cunoscut pentru marea lui pasiune pentru parfumuri. Îi plăceau cu precădere parfumurile extravagante, intense, cu ingrediente bogate. Cerea în fiecare zi un alt parfum pentru camera sa, iar fântânile parfumate din curtea sa interioară erau renumite.

Parfums de Marly reînvie spiritul recepțiilor bogate și al festivităților care se desfășurau la Château de Marly, pentru plăcerea curtenilor și a demnitarilor din străinătate. În afară de revenirea la tradiția artei parfumiere, brandul Parfums de Marly omagiază și prestigioasele curse de cai. Ludovic al XV-lea le adora cu pasiune. Fiecare dintre parfumuri poartă numele și întruchipează caracterul uneia dintre rasele rare de cai, care au apărut la Curtea franceză. Mărturie stau creațiile Parfums de Marly Herod, Oajan sau Pegasus.

Fiecare parfum din gama Parfums de Marly ascunde în sine farmecul istoriei franceze. Pătrunde în esența bogată a celor mai bune materii prime folosite în secolul al XVIII-lea, epoca de aur a parfumului.

Rating Parfums De Marly Percival4