Parfums De MarlyOajan Royal Essence Eau de Parfum unisex

6×
Parfums De Marly Oajan Royal Essence Eau de Parfum unisex
Parfums De Marly Oajan Royal Essence Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
125 ml
974RON

779,20RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PDM0060 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 23.10.2021

Descriere Parfums De Marly Oajan Royal Essence
Compoziție

O poveste de iubire într-o toamnă târzie. Apa de parfum unisex Parfums De Marly Oajan Royal Essence atrage prin notele sale dulci de vanilie și boabe de tonka, cărora le sunt adăugate note surprinzătoare de scorțișoară și ambră. Este un parfum dulce- condimentat, extrem de rafinat și puternic, care vă completează perfect farmecul unic și personal.

  • parfum oriental
  • atât pentru femei cât și pentru bărbați
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Apa de parfum se deschide cu note dulci de miere și scorțișoară care se îmbină perfect cu inima de chihlimbar și osmanthus. Tonurile de bază sunt dezvăluite de vanilie dulce și boabe de tonka, care adaugă creației o notă de rafinament.

Povestea parfumului
Parfums de Marly își are originea în secolul eleganței franțuzești, secolul al 18-lea. Apa de parfum unisex Oajan Royal a fost lansată în 2013 și are arome puternic orientale. Sticla are un design deosebit cu simbolul regăsit în grădinile Castelului din Marly, caii.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
scortisoara, osmanthus heterophyllus, miere
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
benzoin, ambra, galeopsis ladanum
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, mosc, patchouli, tonka
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Parfums De Marly

Parfumurile luxoase de nișă Parfums de Marly sunt inspirate din epoca regelui Ludovic al XV-lea, cunoscut pentru marea lui pasiune pentru parfumuri. Îi plăceau cu precădere parfumurile extravagante, intense, cu ingrediente bogate. Cerea în fiecare zi un alt parfum pentru camera sa, iar fântânile parfumate din curtea sa interioară erau renumite.

Parfums de Marly reînvie spiritul recepțiilor bogate și al festivităților care se desfășurau la Château de Marly, pentru plăcerea curtenilor și a demnitarilor din străinătate. În afară de revenirea la tradiția artei parfumiere, brandul Parfums de Marly omagiază și prestigioasele curse de cai. Ludovic al XV-lea le adora cu pasiune. Fiecare dintre parfumuri poartă numele și întruchipează caracterul uneia dintre rasele rare de cai, care au apărut la Curtea franceză. Mărturie stau creațiile Parfums de Marly Herod, Oajan sau Pegasus.

Fiecare parfum din gama Parfums de Marly ascunde în sine farmecul istoriei franceze. Pătrunde în esența bogată a celor mai bune materii prime folosite în secolul al XVIII-lea, epoca de aur a parfumului.

Rating Parfums De Marly Oajan Royal Essence6