Parfums De Marly Layton Exclusif Eau de Parfum unisex

4×
Parfums De Marly Layton Exclusif Eau de Parfum unisex
Parfums De Marly Layton Exclusif Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
75 ml
913RON

1.217,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PDM0118 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 20.04.2021

Descriere Parfums De Marly Layton Exclusif
Compoziție

Descoperiți seznuala apă de parfum unisex, Parfums De Marly Layton Exclusif! Această nouă abordare uimitoare asupra gamei Layton, schimbă compoziția sa originală, creând o răsucire cu o atingere de cardamom, îmbinată cu lemn de santal și esență de lemn guaiac. Un parfum care își afirmă puterea și impetuozitatea.

  • parfum oriental
  • potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați
  • potrivit pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu note acvatice, bergamotă, mandarină și migdale, care se îmbină perfect cu inima florală a aromei formată din geranium, gardenie, trandafir, nufăr și zibeta. Baza parfumului dezvăluie note de frunze de patchouli, oud, lemn de guaiac, cihlimbar, piper roz, vanilie, mușchi de stejar, cafea și lemn de santal.

Povestea parfumului
Apa de parfum a fost lansată în 2017. Creatorul parfumului este Hamid Merati – Kashani.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, mandarina, migdale, tonuri acvatice
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, gardenie, zibeta, nufar, geranium
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cafea, lemn de guaiac, mușchi de stejar, oud, piper roz, vanilie, cihlimbar, lemn de santal, frunze de patchouli
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Parfums De Marly

Parfumurile luxoase de nișă Parfums de Marly sunt inspirate din epoca regelui Ludovic al XV-lea, cunoscut pentru marea lui pasiune pentru parfumuri. Îi plăceau cu precădere parfumurile extravagante, intense, cu ingrediente bogate. Cerea în fiecare zi un alt parfum pentru camera sa, iar fântânile parfumate din curtea sa interioară erau renumite.

Parfums de Marly reînvie spiritul recepțiilor bogate și al festivităților care se desfășurau la Château de Marly, pentru plăcerea curtenilor și a demnitarilor din străinătate. În afară de revenirea la tradiția artei parfumiere, brandul Parfums de Marly omagiază și prestigioasele curse de cai. Ludovic al XV-lea le adora cu pasiune. Fiecare dintre parfumuri poartă numele și întruchipează caracterul uneia dintre rasele rare de cai, care au apărut la Curtea franceză. Mărturie stau creațiile Parfums de Marly Herod, Oajan sau Pegasus.

Fiecare parfum din gama Parfums de Marly ascunde în sine farmecul istoriei franceze. Pătrunde în esența bogată a celor mai bune materii prime folosite în secolul al XVIII-lea, epoca de aur a parfumului.

Rating Parfums De Marly Layton Exclusif4