Parfums De MarlyDelina Royal Essence cremă de corp de lux pentru femei

Parfums De Marly Delina Royal Essence cremă de corp de lux pentru femei
Parfums De Marly Delina Royal Essence cremă de corp de lux pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
385RON

Economisiți 10%
200 g
346RON

173,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: PDM00605 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 20.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 18.09.2021

Descriere Parfums De Marly Delina Royal Essence
Compoziție

Completând experiența Parfums De Marly Delina Royal Essence, crema de corp Delina este potrivită pentru femeile dornice de o experiență luxuriantă. Este un moment unic de răsfăț direct acasă, asemenea unui ritual de îngrijire spa. Aroma delicată păstrează și o completează pe cea a parfumului din aceeași gamă și vă învăluie tot corpul ca un voal delicat. Un atu fermecător, ce oferă o stare de bună dispoziție și creează momente unice pentru cea care o va purta.

Caracteristici:

  • hidratează în profunzime și protejează pielea împotriva factorilor dăunători
  • potrivită pentru zilele în care vreți să vă simțiți specială
  • textura delicată se absoarbe rapid în piele
  • pielea devine fină și catifelată la atingere
  • potrivită pentru toate tipurile de piele
  • parfumează cu o aromă delicată
  • are un ambalaj de lux, feminin

Aplicare:
După duș, pe pielea curată și uscată, aplicați crema în strat subțire.

Sfat Notino:
Pentru rezultate optime și un parfum intens se recomandă utilizarea împreună cu apa de parfum Parfums De Marly Delina Royal Essence.

Compoziție

Consistență
crema

Despre brand Parfums De Marly

Parfumurile luxoase de nișă Parfums de Marly sunt inspirate din epoca regelui Ludovic al XV-lea, cunoscut pentru marea lui pasiune pentru parfumuri. Îi plăceau cu precădere parfumurile extravagante, intense, cu ingrediente bogate. Cerea în fiecare zi un alt parfum pentru camera sa, iar fântânile parfumate din curtea sa interioară erau renumite.

Parfums de Marly reînvie spiritul recepțiilor bogate și al festivităților care se desfășurau la Château de Marly, pentru plăcerea curtenilor și a demnitarilor din străinătate. În afară de revenirea la tradiția artei parfumiere, brandul Parfums de Marly omagiază și prestigioasele curse de cai. Ludovic al XV-lea le adora cu pasiune. Fiecare dintre parfumuri poartă numele și întruchipează caracterul uneia dintre rasele rare de cai, care au apărut la Curtea franceză. Mărturie stau creațiile Parfums de Marly Herod, Oajan sau Pegasus.

Fiecare parfum din gama Parfums de Marly ascunde în sine farmecul istoriei franceze. Pătrunde în esența bogată a celor mai bune materii prime folosite în secolul al XVIII-lea, epoca de aur a parfumului.

Rating Parfums De Marly Delina Royal Essence