Păr grizonat

Cele mai vândute

Nu te teme de încărunțirea părului, ci poartă părul grizonat cu rafinament. Pentru frumusețea și sănătatea podoabei capilare, folosește produse speciale pentru păr grizonat.

Pe măsură ce părul își pierde pigmentul, devine mai sensibil și mai slăbit și necesită o îngrijire mai profundă. Notino oferă produse pentru păr gri și alb, cu un conținut de substanțe, cum ar fi coenzima Q10, care stimulează rădăcina părului şi reactivează producția de cheratină. 

Pentru spălare, alege un șampon neagresiv pentru păr grizonat. Dacă părul are o tentă galbenă, optează pentru șamponul silver, care neutralizează colorația. Oferta noastră conține și șampoane pentru păr gri cu pigmenți coloranți, care dau părului o culoare mai închisă. 

Pentru un păr mai puternic și mai strălucitor, poți folosi un balsam sau o mască. Încearcă un suflé de frumusețe sau un spray cu pigmenți argintii, pentru un alb mai strălucitor. Părul alb este lipsit de pigment, care acționează ca un filtru solar; prin urmare, este indicată folosirea produselor cu filtru UV, care protejează împotriva radiațiilor nocive. 

Preferi să colorezi părul cărunt? Soluția este vopseaua de păr. Regula de urmat este să alegi o culoare cu o nuanță mai deschisă decât culoarea originală a părului. Eviți astfel un rezultat țipător, iar culoarea va părea, din contra, naturală. 

Alege din gama largă de produse pentru păr grizonat şi alb, de la Alpecin, Schwarzkopf Professional, L'Oréal Professionnel și altele. Avem prețuri mai mici decât în magazinele obișnuite.