Paco Rabanne Ultraviolet Man

deospray pentru barbati 150 ml

1×
Paco Rabanne Ultraviolet Man deospray pentru barbati 150 ml
Paco Rabanne Ultraviolet Man deospray pentru barbati 150 ml
Paco Rabanne Ultraviolet Man deospray pentru barbati 150 ml
deospray pentru barbati 150 ml
119RON

Cod: PAR0059 | 3 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.02.2019
Ridicare personală
luni, 25.02.2019
Paco Rabanne Ultraviolet Man
deospray pentru barbati 150 ml | 119RON

Descriere parfum Paco Rabanne Ultraviolet Man

Deodorantul spray Paco Rabanne Ultraviolet Man completează perfect parfumul din aceeași serie. Combate eficient transpirația nedorită, îngrijește pielea axilelor și o menține proaspătă și frumos parfumată, ore în șir.

Compoziție

Note baza
muschi
Note inima
cihlimbar, vetiver
Note varf
menta

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Ultraviolet Man

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală
free delivery