Paco Rabanne Lady Million Empireeau de parfum pentru femei

16×
Paco Rabanne Lady Million Empire eau de parfum pentru femei
Paco Rabanne Lady Million Empire eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
Nou
417RON

Economisiți 13%
80 ml
364RON

Cod: PAR11855 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați parfumul Paco Rabanne Lady Million Empire la 80 ml și obțineți miniatura acestuia la 5 ml plus livrare gratuită.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 23.01.2020
Ridicare personală
joi 23.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Paco Rabanne Lady Million Empire
Compoziție

Cum vă construiți propriul imperiu de milioane? Riscați totul, chiar acum. Urmăriți-vă dorința fatidică, ignorați critica și surmontați orice obstacol. Sloganul dvs. este „Imperiul meu, regulile mele”.
Paco Rabanne prezintă Lady Million Empire - un parfum la fel de provocator și captivant ca însuși succesul.

  • un parfum de tip chypre, cu flori și fructe
  • pentru femeia care își urmărește scopurile în orice situație
  • parfumul a fost lansat în anul 2019

Compoziția parfumului
Compoziția parfumată este dominată de acordurile rafinate ale coniacului, completate cu note excepționale de flori de magnolie, cu osmanthus efervescent și flori înviorătoare, de portocal. Caracterul de fructe al apei de parfum este susținut de dulceața corcodușelor, echilibrată de o notă lemnoasă-pământie de paciuli.

Povestea parfumului
Apa de parfum Paco Rabanne Lady Million Empire captează perfect personalitatea unei femei pe care nimeni și nimic nu o poate opri. Trăiește conform propriilor reguli și nu se teme să își asume riscuri, pentru a obține ceea ce dorește. Știe întotdeauna cum să domine scena, fără să aibă nevoie de o introducere.

Compoziție

Note varf
coacaze rosii, extras din portocala amara, portocala
Note inima
corcoduse, osmanthus heterophyllus, floare de portocal, magnolie
Note baza
mosc alb, patchouli, brandy
Grupe de parfumuri
chypre, florale

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Lady Million Empire