Paco Rabanne Invictus Intense Eau de Toilette pentru bărbați

7×
Paco Rabanne Invictus Intense Eau de Toilette pentru bărbați
Paco Rabanne Invictus Intense Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
296RON

296,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PAR5569 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 20.04.2021

Descriere Paco Rabanne Invictus Intense
Compoziție

Sunteți gata de o nouă provocare? Victoria în duelul celor mai buni vă va aparține întotdeauna. Apa de toaletă pentru bărbați Paco Rabanne Invictus Intense întruchipează forța la nivelul său maxim. Lăsați-vă simțurile să îi domine farmecul copleșitor și veți deveni un erou invincibil.

  • un parfum pentru bărbatul care vrea să câștige întotdeauna
  • un parfum aromatic, cu acorduri lemnoase
  • formează un cuplu „divin“ împreună cu parfumul Paco Rabanne Olympéa Intense

Compoziția parfumului
Compoziția parfumată reflectă duelul dintre două forțe. Prima apare la debutul parfumului și se manifestă ca un impuls picant, de piper negru și flori de portocal. Apoi, pe primul plan trec dafinul și nota de whisky. Baza parfumului, cu note duble, de ambră neagră și aurie, creează o forță opusă, care declanșează un fulger de senzualitate divină.

Povestea parfumului
Invictus Intense este o versiune nouă a parfumului Invictus, care spune povestea unei forțe masculine incredibile. În varianta Intense, puterea sa atinge noi culmi eroice. Flaconul Invictus Intense are o culoare mai întunecată decât predecesorul său, dar forma unei cupe a victoriei a rămas neschimbată. Parfumul a fost lansat în anul 2016.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piper negru, floare de portocal
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
whisky, laur
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambra, sare
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Invictus Intense7