Paco Rabanne Invictus gel de duș pentru bărbați

1×
Paco Rabanne Invictus gel de duș pentru bărbați
Paco Rabanne Invictus gel de duș pentru bărbați
150 ml
102RON

68,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PAR0523 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 17.04.2021

Descriere Paco Rabanne Invictus
Compoziție

Nimic nu e mai relaxant decât un duș fierbinte după o zi aglomerată! De cele mai multe ori, ne dorim ca parfumul care ne este amprentă personală să fie prezent și în timpul dușului. Gelul de duș pentru bărbați Paco Rabanne Invictus curăță și îndepărtează impuritățile, lăsând pielea netedă, catifelată și parfumată cu o aromă plăcută, care încântă simțurile.

Caracteristici:

  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție
  • spală pielea și îndepărtează impuritățile
  • are un parfum plăcut și persistent
  • lasă pielea moale și catifelată
  • redă pielii senzația de confort
  • creează o spumă ușoară
  • îngrijește delicat pielea

Aplicare:
Se aplică o cantitate potrivită în timpul dușului. Se clătește cu apă caldă.

Sfat Notino:
Pentru o aromă intensă care să vă însoțească întreaga zi, folosiți gelul de duș pentru bărbați împreună cu deodorantul spray și apa de parfum Paco Rabane Invictus.

Compoziție

Consistență
gel

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Invictus1