Paco Rabanne Invictus deodorant spray pentru bărbați

Paco Rabanne Invictus deodorant spray pentru bărbați
Paco Rabanne Invictus deodorant spray pentru bărbați
150 ml
116RON

77,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PAR0364 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 20.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 20.04.2021

Descriere Paco Rabanne Invictus
Compoziție

Păstrați senzația de prospețime pentru cât mai mult timp, cu deodorantul Paco Rabanne Invictus Deodorant Spray! Completează perfect parfumul din aceași gamă. Proaspăt și senzual, parfumează delicat și protejează pielea, în timp ce oferă o senzație foarte răcoritoare.

Caracteristici:

  • oferă prospețime
  • parfumează delicat pielea
  • oferă o senzație răcoritoare
  • combate mirosurile neplăcute
  • rezistență de lungă durată
  • protejează pielea

Aplicare:
Aplicați pe pielea curată și uscată a axilei.

Compoziție

Tipul ambalajului
spray

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Invictus