Paco Rabanne 1 Million deodorant spray pentru bărbați

3×
Paco Rabanne 1 Million deodorant spray pentru bărbați
Paco Rabanne 1 Million deodorant spray pentru bărbați
150 ml
113RON

75,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PAR0012 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Paco Rabanne 1 Million
Compoziție

De acum înainte, senzualitatea și rafinamentul vă vor însoți la fiecare pas. Deodorantul spray pentru bărbați Paco Rabanne 1 Million este un mod plăcut de a vă menține proaspăt, oricând și oriunde. Combinația seducătoare, de tonuri suculente și dulci de fructe, cu flori, mirodenii și acorduri masculine, care alcătuiesc populara aromă a apei de toaletă Paco Rabanne 1 Million, este absolut irezistibilă.

Caracteristici:

  • completează perfect apa de toaletă Paco Rabanne 1 Million
  • deodorant spray, pentru axile proaspete și parfumate
  • conferă prospețime, în orice moment al zilei
  • într-un ambalaj practic

Compoziție

Tipul ambalajului
spray

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne 1 Million3