Orly Nailtrition

Ingrijire pentru unghiile uscate, deteriorate si exfoliate

Orly Nailtrition Ingrijire pentru unghiile uscate, deteriorate si exfoliate
Orly Nailtrition Ingrijire pentru unghiile uscate, deteriorate si exfoliate
Orly Nailtrition Ingrijire pentru unghiile uscate, deteriorate si exfoliate
9 ml
38RON

Cod: ORY2849 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 21.11.2018
ridicare personală
miercuri, 21.11.2018
Orly Nailtrition
9 ml | 38RON

Descriere cosmetice Orly Nailtrition

Preparatul Orly Nailtrition asigură îngrijirea profesională a unghiilor.

Caracteristici:

  • promovează creșterea sănătoasă a unghiilor
  • întărește unghiile
  • netezește suprafața unghiei

Cum se utilizează:
Se aplică un strat direct pe unghii. Se utilizează în mod regulat.

Despre brand Orly

Orly este unul dintre cele mai cunoscute si cele mai de succes branduri de produse cosmetice pentru unghii. A fost fondat in Los Angeles, ca un omagiu adus vizionarului Jeff Pinke, inventatorul manichiurei cunoscuta ca manichiura frantuzeasca in 1975.

Orly a inregistrat un rapid succes cu lacurile sale, in a caror compozitie nu veti gasi toluen, formaldehida, ftalat de dibutil si alte substante toxice. Iar acest lucru nu a afectat cu nimic varietatea de culori, puteti alege din 150 de nuante. Si mai interesant este faptul ca Orly a apelat la artista de renume international, Francoise Nielly, pentru a realiza portretul lui Jeff Pinke folosind lacurile Orli. Portretul a fost ulterior dezvaluit in fata publicului in cadrul evenimentului special Cosmoprof Las Vegas din 2013.

O categorie aparte de produse Orly sunt gelurile protectoare, care contin o multime de vitamine importante. Merita, de asemenea, mentionat si capacul aplicator Gripper Cap ™, care a fost proiectat de catre experti italieni pentru a usura aplicarea pe unghii (flacoanele se pot deschide cu o singura mana!). In plus, pe langa lacuri de unghii, in oferta Orly se gasesc si creme sau accesorii pentru manichiura (perii, pile de unghii, tampoane pentru curatare, etc.) si zeci de alte produse de calitate superioara. Multe celebritati si-au exprimat preferinta pentru produsele Orly, celebritati ca Jessica Simpson, Madonna, Cher si Ashley Judd.

Cu numeroase premii castigate, marca Orly se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc unghii frumoase si sanatoase la un pret rezonabil.