Oranjito Level 3 ShakeSpray de bronzare dupa solar in doua faze

Oranjito Level 3 Shake Spray de bronzare dupa solar in doua faze
Oranjito Level 3 Shake Spray de bronzare dupa solar in doua faze
200 ml
52RON

Cod: ORA0017 | În stoc
1
Coletăria
vineri 10.04.2020

Descrierea produsului Oranjito Level 3 Shake
Caracteristici

Produsul de bronzat la solar Oranjito Level 3 Shake ajută la obținerea unui bronz perfect, totodată asigurând pielii nutriția necesară.

Caracteristici:

  • accelerează bronzarea rapidă a pielii
  • protejează pielea împotriva radicalilor liberi
  • hrănește în profunzime
  • previne deshidratarea pielii

Cum se utilizează:
Se utilizează numai în scopul bronzării la solar.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Consistență
spray
Tipul de piele
ten uscată

Despre brand Oranjito

Cosmeticele solare Oranjito oferă pielii o îngrijire într-adevăr intensă! Dacă mergeți cu plăcere la solar, atunci produsele Oranjito sunt pentru dumneavoastră! Cosmeticele Oranjito ies în evidență prin calitatea înaltă și prin prețurile rezonabile, fiind cotate printre produsele de vârf de pe piață!

Oferta brandului Oranjito cuprinde loțiuni și creme pentru bronzare la solar, lapte hidratant după plajă, unt de corp și alte produse cosmetice solare unice, care asigură tot ceea ce este necesar pentru pielea solicitată! La expoziția internațională de cosmetice, produsele Oranjito au câștigat premiul întâi, „Golden Venus“, pentru cel mai bun produs de frumusețe, încă o dovadă a calității acestora.

Noua gamă de produse cosmetice Oranjito este produsă pe baza celor mai recente cunoștințe științifice din domeniul produselor cosmetice naturale și organice. Conțin un procent ridicat de vitamine, agenți de hidratare, nutrimente și substanțe naturale emoliente și calmante. La producția acestora sunt folosite doar cele mai bune ingrediente naturale organice certificate, provenite din agricultura ecologică.

Cosmeticele Oranjito au în plus un parfum irezistibil, care vă asigură buna dispoziție pentru întreaga zi! Potențați frumusețea bronzului pielii dumneavoastră, asigurându-i cea mai bună îngrijire cu cosmeticele solare de top Oranjito!

Rating Oranjito Level 3 Shake