Oranjito Bio Light Vanilla

Crema de bronzare la solar pentru fata si decolteu

Oranjito Bio Light Vanilla Crema de bronzare la solar pentru fata si decolteu
Oranjito Bio Light Vanilla Crema de bronzare la solar pentru fata si decolteu
Oranjito Bio Light Vanilla Crema de bronzare la solar pentru fata si decolteu
IqVrePKZKEg
50 g
43RON

Cod: ORA0021 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Coletăria
marți 28.05.2019
Ridicare personală
miercuri 29.05.2019
Oranjito Bio Light Vanilla
50 g | 43RON

Descriere cosmetice Oranjito Bio Light Vanilla

Produsul de bronzat la solar Oranjito Bio Light Vanilla ajută la obținerea unui bronz perfect, totodată asigurând pielii nutriția necesară.

Caracteristici:

  • accelerează bronzarea rapidă a pielii
  • hrănește în profunzime
  • previne deshidratarea pielii
  • nu protejează împotriva efectelor razelor solare

Cum se utilizează:
Înainte de bronzarea la solar, se aplică uniform pe față și se masează ușor.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de piele
ten mixt, ten uscată
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, ten mixt, ten uscată

Despre brand Oranjito

Cosmeticele solare Oranjito oferă pielii o îngrijire într-adevăr intensă! Dacă mergeți cu plăcere la solar, atunci produsele Oranjito sunt pentru dumneavoastră! Cosmeticele Oranjito ies în evidență prin calitatea înaltă și prin prețurile rezonabile, fiind cotate printre produsele de vârf de pe piață!

Oferta brandului Oranjito cuprinde loțiuni și creme pentru bronzare la solar, lapte hidratant după plajă, unt de corp și alte produse cosmetice solare unice, care asigură tot ceea ce este necesar pentru pielea solicitată! La expoziția internațională de cosmetice, produsele Oranjito au câștigat premiul întâi, „Golden Venus“, pentru cel mai bun produs de frumusețe, încă o dovadă a calității acestora.

Noua gamă de produse cosmetice Oranjito este produsă pe baza celor mai recente cunoștințe științifice din domeniul produselor cosmetice naturale și organice. Conțin un procent ridicat de vitamine, agenți de hidratare, nutrimente și substanțe naturale emoliente și calmante. La producția acestora sunt folosite doar cele mai bune ingrediente naturale organice certificate, provenite din agricultura ecologică.

Cosmeticele Oranjito au în plus un parfum irezistibil, care vă asigură buna dispoziție pentru întreaga zi! Potențați frumusețea bronzului pielii dumneavoastră, asigurându-i cea mai bună îngrijire cu cosmeticele solare de top Oranjito!