Oranjito After Tan Velvet Caramellotiune hidratanta dupa plaja

Oranjito After Tan Velvet Caramel lotiune hidratanta dupa plaja
Oranjito After Tan Velvet Caramel lotiune hidratanta dupa plaja
200 ml
39RON

Cod: ORA0023 | În stoc
1
Coletăria
marți 14.04.2020

Descrierea produsului Oranjito After Tan Velvet Caramel
Caracteristici

Produsul după bronzarea la solar Oranjito After Tan Velvet Caramel prelungește persistența bronzului dobândit și hidratează pielea.

Caracteristici:

  • hidratează intens
  • calmează pielea după bronzare
  • tratează și regenerează
  • prelungește aspectul bronzat

Cum se utilizează:
După bronzare, se aplică pe întregul corp și se întinde uniform. Se lasă să se absoarbă.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
ten uscată, pentru toate tipurile de piele, ten mixt

Despre brand Oranjito

Cosmeticele solare Oranjito oferă pielii o îngrijire într-adevăr intensă! Dacă mergeți cu plăcere la solar, atunci produsele Oranjito sunt pentru dumneavoastră! Cosmeticele Oranjito ies în evidență prin calitatea înaltă și prin prețurile rezonabile, fiind cotate printre produsele de vârf de pe piață!

Oferta brandului Oranjito cuprinde loțiuni și creme pentru bronzare la solar, lapte hidratant după plajă, unt de corp și alte produse cosmetice solare unice, care asigură tot ceea ce este necesar pentru pielea solicitată! La expoziția internațională de cosmetice, produsele Oranjito au câștigat premiul întâi, „Golden Venus“, pentru cel mai bun produs de frumusețe, încă o dovadă a calității acestora.

Noua gamă de produse cosmetice Oranjito este produsă pe baza celor mai recente cunoștințe științifice din domeniul produselor cosmetice naturale și organice. Conțin un procent ridicat de vitamine, agenți de hidratare, nutrimente și substanțe naturale emoliente și calmante. La producția acestora sunt folosite doar cele mai bune ingrediente naturale organice certificate, provenite din agricultura ecologică.

Cosmeticele Oranjito au în plus un parfum irezistibil, care vă asigură buna dispoziție pentru întreaga zi! Potențați frumusețea bronzului pielii dumneavoastră, asigurându-i cea mai bună îngrijire cu cosmeticele solare de top Oranjito!

Rating Oranjito After Tan Velvet Caramel