Oral B Vitality 100 Sensi UltraThin D100.413.1 White periuta de dinti electrica

1×
Oral B Vitality 100 Sensi UltraThin D100.413.1 White periuta de dinti electrica
Oral B Vitality 100 Sensi UltraThin D100.413.1 White periuta de dinti electrica
112RON

112,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ORB03347 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 16.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Oral B Vitality 100 Sensi UltraThin D100.413.1 White
Caracteristici

Cea mai blândă și mai delicată îngrijire a dinților pe care v-o puteți imagina. Periuța electrică de dinți Oral-B Vitality 100 Sensi UltraThin White D100.413.1 este modelul ideal pentru curățarea zilnică a dinților, mai ales pentru începători. Capul rotund al periei înconjoară perfect fiecare dinte și îl curăță perfect cu ajutorul tehnologiei 2D.

Cu toate că eficiența curățării este deosebit de înaltă, firele sunt foarte fine și delicate și nu există pericolul iritării gingiilor. Timerul încorporat în mâner vă ajută să respectați durata optimă de curățare, de două minute, facilitând astfel calea spre un zâmbet frumos și sănătos.

Caracteristici:

 • perie electrică excelentă pentru începători
 • poate fi folosită de persoanele cu dinții sensibili
 • înlătură mai multă placă dentară, datorită tehnologiei rotativ-oscilante
 • capul periei este rotund și are fire ultrafine, care elimină problemele gingiilor

Specificații tehnice:

 • 1 regim de curățare
 • timer
  → cronometrează 2 minute
  → la fiecare 30 de secunde, vibrează scurt, pentru a recomanda schimbarea cadranului

Pachetul mai conține:

 • încărcător - poate fi folosit și ca suport

Mod de utilizare:
Aplicați capul periei pe mâner și curățați dinții timp de 2 minute, folosind pasta de dinți preferată. Începeți cu unul dintre cadrane (de exemplu dreapta jos) și schimbați cadranul la avertizarea prin vibrații de către timer.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.

Rating Oral B Vitality 100 Sensi UltraThin D100.413.1 White1