Oral B Satin Tape banda dentara

2×
Oral B Satin Tape banda dentara
Oral B Satin Tape banda dentara
25 m
10RON

10,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ORB1420 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 19.06.2021

Descriere Oral B Satin Tape

Îngrijirea interdentară suplimentară Oral B Satin Tape menține dinții sănătoși și frumoși.

Caracteristici:

  • facilitează curățarea spațiilor interdentare
  • împrospătează respirația
  • îndepărtează placa dentobacteriană din spațiile interdentare

Cum se utilizează:
Se utilizează conform instrucțiunilor incluse.

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.

Rating Oral B Satin Tape2