Olivia GardenNanoThermic Ceramic + Ion perie de par

9×
Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion perie de par
Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion perie de par
Economisiți
75RON

Economisiți 42%
diametru 18 mm
43RON

43,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: OLG1751 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 28.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 27.10.2021

Descriere Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion

Obțineți coafuri perfecte ca de la salon direct din confortul propriei locuințe! Peria de păr Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion dispune de un cilindru învelit ceramic, ce se încălzește foarte rapid și păstrează căldura timp îndelungat, pentru a crea coafuri perfecte și durabile. Mânerul ergonomic nu alunecă în timpul utilizării, iar perii rezistenți la căldură sunt foarte flexibili, ceea ce vă permite să experimentați coafuri fără griji.

Peria rotundă conferă părului un volum impecabil și un aspect fascinant. Tehnologia cu turmalină hidratează foliculii de păr pentru a oferi mai multă strălucire, iar ionii negativi împiedică electrizarea.

Caracteristici:

  • este ideală pentru aranjarea părului în timpul uscării prin suflare
  • este goală în interior, accelerând astfel uscarea
  • se încălzește mai rapid și reține căldura mai mult timp
  • împiedică electrizarea
  • ajută la definirea formei dorite
  • are mâner anti-alunecare

Cum se utilizează:
Alegeți dimensiunea periei, în funcție de lungimea și de densitatea părului. Peria este potrivită pentru coafarea prin tratament termic.

Despre brand Olivia Garden

Compania belgiană Olivia Garden, fondată în 1967 de Jean și Micheline Rennette, se specializează în producția și vânzarea instrumentelor de coafură. În acest segment de piață a înregistrat un succes răsunător.

Perii, pieptenii, foarfecii și celelalte produse ale brandului Olivia Garden se remarcă prin designul atemporal, extrem de funcțional și ergonomic. Sunt destinate, în primul rând, utilizării în saloane profesionale de înfrumusețare, dar sunt apreciate și de consumatorii obișnuiți.

Olivia Garden a devenit, în timp, un nume sinonim cu inovația și cu calitatea fără compromisuri. De remarcat și că produsele sale sunt disponibile la prețuri foarte rezonabile. Dacă vă decideți să le încercați, sigur nu veți fi dezamăgită.

Brandul Olivia Garden îi atrage pe cei care doresc un păr perfect întreținut, care adoră să-și facă coafuri complicate sau care au un păr ce necesită o întreținere frecventă și dificilă.

Rating Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion8