NOVELLISTA Summer Flare Eau de Parfum pentru femei

6×
NOVELLISTA Summer Flare Eau de Parfum pentru femei
NOVELLISTA Summer Flare Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
415RON

553,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: NVL04275 | În stoc
1
Adăugați pe produs o scurtă inscripție cu laser, și veți obține un cadou unic.
Vă trimitem un eșantion pentru testare. Dacă nu vi se potrivește, puteți returna varianta mare a produsului gratuit.Aflați mai multe detalii
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 18.06.2021

Descriere NOVELLISTA Summer Flare
Compoziție

Ori de câte ori tânjiți după atmosfera veselă a verii, apa de parfum NOVELLISTA SUMMER FLARE v-o oferă în forma sa cea mai radiantă. Acest parfum este răcoritor ca o briză văratică, dar și orbitor ca strălucirea unei suprafețe de apă care reflectă razele soarelui.

  • un parfum floral proaspăt, cu tonuri acvatice, pentru femei
  • ideal pentru fiecare zi, pentru un plus de bună dispoziție fără griji
  • o creație a parfumierului francez Daniel Visentin

Compoziția parfumului
La vârf, combinația energică de grepfrut cu mentă este completată de arome delicioase de piersici și de pepene, care evocă răcoarea brizei într-o zi toridă de vară. Forța acestora este amplificată de o combinație radiantă de iasomie cu flori văratice, presărate cu puțin piper roz. Întreaga compoziție este desăvârșită de lemnul de cedru catifelat, cu vanilie dulce și un accent de mosc alb.

Inspirația parfumului: Daisy Miller
Daisy Miller, romanul scriitorului american Henry James, este o operă clasică a literaturii universale și, totodată, inspirația pentru parfumul NOVELLISTA SUMMER FLARE. Povestea tinerei și naivei Daisy, o americancă în vacanță de vară prin Europa, se desfășoară în locuri superbe, cum ar fi malul lacului Geneva și antica Romă. Toate aceste frumuseți se reflectă într-o copleșitoare simfonie de arome. Parfumul SUMMER FLARE vă antrenează ca o poveste, cu elemente de comedie și de tragedie, care explorează teme ca inocența, iubirea romantică, respectul, reputația sau întâlnirea unor culturi diferite.

Cele mai pure esențe, uleiurile eterice înalt concentrate și ingredientele naturale rare conferă parfumului exclusivitate și persistență. Devine raza dvs. de soare, a cărei căldură vă înveselește ziua.

Colecționați setul complet de parfumuri exclusive NOVELLISTA
V-a fascinat acest parfum? Nu ratați nici celelalte parfumuri ale brandului NOVELLISTA. Renumiți maeștri parfumieri din zona franceză Grasse au creat în total 10 compoziții unice, inspirate din romanele legendare ale lumii. Pentru fiecare dintre momentele vieții, găsiți parfumul potrivit, care îl ridică la nivelul unei experiențe noi, absolut neobișnuite. Parfumul tău, povestea ta.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
grapefruit, piersica, menta, pepene galben
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie Sambac, piper roz, flori văratice
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de cedru, mosc alb, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, acvatice

Am scris despre NOVELLISTA Summer Flare
Articole

Rating NOVELLISTA Summer Flare6