Novellista Deep Moon Eau de  Parfum unisex

1×
Novellista Deep Moon Eau de  Parfum unisex
Novellista Deep Moon Eau de  Parfum unisex
Livrare gratuită
Nou
75 ml
415RON

553RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: NVL04282 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 08.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 05.03.2021

Descriere parfum Novellista Deep Moon
Compoziție

Apa de parfum NOVELLISTA DEEP MOON este misterioasă, ca luna pe cerul înnorat al nopții. O simfonie unică de ingrediente, într-o compoziție parfumată rafinată, simultan clasică și modernă, vă tachinează simțurile.

  • un parfum lemnos de genul neutru, cu elemente orientale
  • parfumul vă amplifică trăirile senzoriale
  • o creație a parfumierului francez Jean-Michel Santorini

Compoziția parfumului
Combinația de grepfrut proaspăt și flori de portocal, cu o atingere exotică de cardamon, vă arată cât de atrăgătoare pot fi pustietățile sălbatice. Compoziția parfumată evoluează apoi spre sfere misterioase, create de ghimbirul picant, aroma ierboasă a salviei și asprimea coriandrului. Intensitatea experienței este perfectată, la final, de aroma pământie de mușchi, cu vetiver și vanilie dulce.

Inspirația parfumului: Chemarea sălbăticiei
Romanul Chemarea sălbăticiei (în traducere românească Chemarea străbunilor), al scriitorul american Jack London, a captivat cititorii cu povești pline de aventuri palpitante și a inspirat parfumieri de top să creeze parfumul NOVELLISTA DEEP MOON. Acesta reflectă cu măiestrie tema naturii sălbatice canadiene, unde personajele principale se luptă pentru existență, în goana după aur din secolul al XIX-lea.

Cele mai scumpe și mai pure esențe, uleiuri eterice și alte ingrediente naturale, în concentrație înaltă, conferă acestei ape de parfum o vrajă senzorială deosebită. Vă cucerește pe deplin cu intensitatea și persistența sa îndelungată.

Colecționați setul complet de parfumuri exclusive NOVELLISTA
V-a fascinat acest parfum? Nu ratați nici celelalte parfumuri ale brandului NOVELLISTA. Renumiți maeștri parfumieri din zona franceză Grasse au creat în total 10 compoziții unice, inspirate din romanele legendare ale lumii. Pentru fiecare dintre momentele vieții, găsiți parfumul potrivit, care îl ridică la nivelul unei experiențe noi, absolut neobișnuite. Parfumul tău, povestea ta.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
floare de portocal, cardamom, grapefruit
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
salvie, coriandru, ghimbir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
muschi, vanilie, vetiver
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Rating Novellista Deep Moon1