Novellista Crazy RichEau de Parfum unisex

1×
Novellista Crazy Rich Eau de Parfum unisex
Novellista Crazy Rich Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Nou
75 ml
415RON

Cod: NVL04274 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Novellista Crazy Rich
Compoziție

Rezonați cu atmosfera lipsită de griji a petrecerilor, când distracția este în toi. Apa de parfum NOVELLISTA CRAZY RICH vă transportă într-un loc unde oamenii râd și se bucură din plin de viață. Cu acest parfum, fiecare zi devine puțin mai strălucitoare. Bucurați-vă de sărbătoarea fără sfârșit.

  • un parfum de flori și fructe, de genul neutru
  • transformă orice moment într-o ocazie specială  
  • o creație a parfumierului francez Christian Vermorel

Compoziția parfumului
Debutează ca deschiderea unei sticle de vin spumant, cu tonuri de vârf suculente, de mandarine și de măr verde, înviorate de petale de violetă. Această combinație evocă instantaneu o stare de spirit jucăușă și fără griji. Tonurile florale, mai strălucitoare ca artificiile, sunt oferite de o combinație sofisticată de iasomie, mușcate și elegantul trandafir bulgăresc. Baza parfumului este formată din tonuri senzuale de lemn de santal australian, cu mosc prețios și ylang-ylang exotic.

Inspirația parfumului: Marele Gatsby
Parfumul NOVELLISTA CRAZY RICH a fost inspirat de celebrul roman Marele Gatsby, al scriitorului american J. F. Fitzgerald. Citit și apreciat de generații întregi de pe întreg mapamondul, romanul descrie idealismul și petrecerile exuberante tipice anilor 20.

Experiența olfactivă persistentă este asigurată de concentrația ridicată a uleiurilor eterice și de cele mai pure și mai scumpe esențe – absolut. Totul într-un flacon atemporal, extrem de elegant.

Colecționați setul complet de parfumuri exclusive NOVELLISTA
V-a fascinat acest parfum? Nu ratați nici celelalte parfumuri ale brandului NOVELLISTA. Renumiți maeștri parfumieri din zona franceză Grasse au creat în total 10 compoziții unice, inspirate din romane legendare ale lumii. Pentru fiecare dintre momentele vieții, găsiți parfumul potrivit, care îl ridică la nivelul unei experiențe noi, absolut neobișnuite. Parfumul tău, povestea ta.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mar verde, frunze de violete, flori de mandarin
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
geranium, trandafir bulgaresc, iasomie Sambac
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Ylang-Ylang, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Rating Novellista Crazy Rich1