Novellista Blue FortuneEau de Parfum unisex

1×
Novellista Blue Fortune Eau de Parfum unisex
Novellista Blue Fortune Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Nou
75 ml
415RON

Cod: NVL04273 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 07.12.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Novellista Blue Fortune
Compoziție

Dacă vă atrage aventura, ieșiți-i în întâmpinare! Apa de parfum NOVELLISTA BLUE FORTUNE vă oferă curaj și energie, devenind devine accesoriul dvs. indispensabil. Cu acest parfum, faceți față oricărei situații cu eleganță și fler. 

  • un parfum de gen neutru, cu caracter chypre și tonuri de fructe
  • parfumul vă permite să trăiți din plin clipe pline de aventură
  • compoziția este creația parfumierului Christian Vermorel

Compoziția parfumului
La debut, combinația dintre uleiul de limetă și aroma curată, ușor amăruie a ienupărului, completată de tonurile calde de acorus, induce o senzație de prospețime perfectă. Urmează eleganța esențelor pure de trandafiri, cu iasomie delicată și cipriol. Tonurile finale profunde, ca din adâncurile mării, aparțin uleiurilor esențiale de elemi, de cedru și de paciuli.

Inspirația parfumului: Contele de Monte-Cristo
Povestea Contelui de Monte-Cristo, din romanul omonim al scriitorului francez Alexandre Dumas tatăl, dezvăluie aspecte ale moralei umane, ale onoarei și ale aventurii. Descrie cu măiestrie dorința de libertate, precum și valoarea bogăției. Captivanta poveste a devenit inspirația perfectă pentru această apă de parfum, care farmecă simțurile cu o intensitate identică.

Parfumul NOVELLISTA BLUE FORTUNE excelează nu numai prin povestea sa, ci și prin persistență. Aceasta se datorează esențelor naturale, în forma lor cea mai pură, precum și altor ingrediente rare și uleiurilor esențiale. Toate în concentrație ridicată.

Colecționați setul complet de parfumuri exclusive NOVELLISTA
V-a fascinat acest parfum? Nu ratați nici celelalte parfumuri ale brandului NOVELLISTA. Renumiți maeștri parfumieri din zona franceză Grasse au creat în total 10 compoziții unice, inspirate din romane legendare ale lumii. Pentru fiecare dintre momentele vieții, găsiți parfumul potrivit, care îl ridică la nivelul unei experiențe noi, absolut neobișnuite. Parfumul tău, povestea ta.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
limette, boabe de ienupar, calamus
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, iasomie, rogoz
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ulei esențial de Elemi, lemn de cedru, patchouli
Grupe de parfumuri
de fructe, chypre

Rating Novellista Blue Fortune1