Notino Glamour Collection Make-up Bag

geantă de cosmetice

Notino Glamour Collection Make-up Bag geantă de cosmetice
Notino Glamour Collection Make-up Bag geantă de cosmetice
Livrare gratuită
57RON

Cod: NOI02099 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 28.08.2019
Ridicare personală
miercuri 28.08.2019
Notino Glamour Collection Make-up Bag
| 57RON

Descrierea produsului Notino Glamour Collection Make-up Bag

Cunoaștem situația. Zilnic avem la noi o sumedenie de mărunțișuri indispensabile, pe care nu le găsim tocmai când avem nevoie de ele. Geanta de cosmetice pentru make-up Notino Glamour Collection vă ajută să organizați aceste obiecte, astfel încât să aveți totul la îndemână.

Caracteristici:

  • pentru make-up, bijuterii și alte obiecte mici
  • geantă cu un design creat în Franța
  • dimensiunile setului: 15 × 13 × 7 cm

Material:

  • 100 % poliuretan
  • fermoar de nailon

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.