Nivea Visage

set cosmetice II.

Nivea Visage set cosmetice II.
Nivea Visage set cosmetice II.
Nivea Visage set cosmetice II.
Reducere specială
63RON
Reducere 6%
set cosmetice II.
59RON

Cod: NIV02927 | 1 de buc. în stoc

Ambalaj ușor deteriorat | Conținutul produsului: 100%

Setul contine: Soothing Micellar Water C 200 ml + Moisturizing Anti-Wrinkle Day Cream 50 ml + Moisturizing Anti-Wrinkle Night Cream 50 ml

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 25.10.2018
ridicare personală
joi, 25.10.2018
Nivea Visage
set cosmetice II. | 59RON

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, ten mixt, ten normal
Vârsta
riduri

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.