Nivea Men Active Clean

set cosmetice III.

Nivea Men Active Clean set cosmetice III.
Nivea Men Active Clean set cosmetice III.
Nivea Men Active Clean set cosmetice III.
Reducere specială
74RON
Reducere 9%
set cosmetice III.
67RON

Cod: NIV02893 | 1 de buc. în stoc

Ambalaj ușor deteriorat | Conținutul produsului: 100%

Setul contine: Sensitive After Shave Balm 100 ml + Creme 150 ml + Black&White Roll-on Antiperspirant 50 ml + Active Clean Shower Gel 250 ml

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 28.09.2018
ridicare personală
vineri, 28.09.2018
Nivea Men Active Clean
set cosmetice III. | 67RON

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibila
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.

Meniu