Nivea Creme Smooth

set cosmetice IV.

Nivea Creme Smooth set cosmetice IV.
Nivea Creme Smooth set cosmetice IV.
Nivea Creme Smooth set cosmetice IV.
set cosmetice IV.

Cod: NIV2208 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Smooth Sensation Creme Body Lotion 400 ml + Creme Smooth Shower Gel 250 ml + Black & White Clear antiperspirant roll-on 50 ml + Labello Pearly Shine Lip Balm 4,8 g + Cosmetic Bag

Nivea Creme Smooth
set cosmetice IV.

Caracteristici

Tipul de piele
ten normală
Tipuri de seturi
set cosmetice

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.