Neutrogena Norwegian Formula® Visibly Renew

balsam

2×
Neutrogena Norwegian Formula® Visibly Renew balsam
200 ml

Cod: NEU1776 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Neutrogena Norwegian Formula® Visibly Renew
200 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Neutrogena Norwegian Formula® Visibly Renew

Produsul Neutrogena Norwegian Formula® Visibly Renew îngrijește pielea de pe întregul corp, conferindu-i hidratarea necesară.

Caracteristici:

  • acțiune hrănitoare și emolientă
  • reface elasticitatea pielii
  • hidratează pielea în profunzime

Cum se utilizează:
Se masează în piele, până când produsul se absoarbe complet.

Caracteristici

Tipul de piele
ten uscată

Despre brand Neutrogena

De aproape un secol, Neutrogena oferă produse eficiente pentru îngrijirea tenului și a pielii. Istoria brandului datează din anul 1930, când Manny Stolaroff a început să furnizeze produse saloanelor de frumusețe. Momentul crucial a venit în 1954, când a aflat despre proprietățile săpunului produs de nepotul medicului personal al lui Napoleon. Săpunul nu irita pielea și se spăla ușor. Stolaroff a fost atât de fascinat de produs, încât a început să-l distribuie sub numele de Neutrogena.

Apoi mersul evenimentelor s-a accelerat. În anii 60, a fondat compania Neutrogena, următorul reper major fiind brevetarea Rețetei Norvegiene, o compoziție unică, care să răspundă cerințelor pielii expuse celor mai vitrege condiții climatice.

Astăzi, printre produsele emblematice ale brandului se numără nu numai colecția Neutrogena Visibly Renew cu Rețeta Norvegiană, ci și gama de îngrijire a pielii Neutrogena Visibly Clear sau cremele pentru mâini Neutrogena. Utilizarea unor ingrediente active și colaborarea cu dermatologi de top au permis crearea unor produse cosmetice care reflectă fidel cerințele pielii și asigură îngrijirea sa eficientă.