Neutrogena Skin Detox apă micelara de curățare a machiajului rezistent la apa

3×
Neutrogena Skin Detox apă micelara de curățare a machiajului rezistent la apa
Neutrogena Skin Detox apă micelara de curățare a machiajului rezistent la apa
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
38RON

Economisiți 13%
400 ml
33RON

8,25RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: NEU02657 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Neutrogena Skin Detox
Caracteristici

Rutina zilnică de demachiere nu trebuie neglijată. Apa micelară Neutrogena Skin Detox îndepărtează machiajul rezistent la apă și înmoaie pielea, lăsând-o proaspătă cu un aspect luminos și sănătos. În același timp, calmează și hidratează în profunzime, eliminând din piele impuritățile și celulele epiteliale moarte.

Caracteristici:

  • tonifică, purifică și împrospătează tenul
  • îndepărtează machiajul rezistent la apă
  • conferă un ten sănătos și luminos
  • asigură o demachiere delicată
  • curăță porii în profunzime
  • răcorește și calmează
  • înmoaie pielea

Ingrediente:

  • fără alcool și parfum
  • testat dermatologic

Aplicare:
Aplicați o cantitate suficientă de produs pe un tampon cosmetic, apoi ștergeți ușor pielea. Nu frecați. Nu clătiți. Ideal pentru pleoape, față, buze și gât.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Neutrogena

De aproape un secol, Neutrogena oferă produse eficiente pentru îngrijirea tenului și a pielii. Istoria brandului datează din anul 1930, când Manny Stolaroff a început să furnizeze produse saloanelor de frumusețe. Momentul crucial a venit în 1954, când a aflat despre proprietățile săpunului produs de nepotul medicului personal al lui Napoleon. Săpunul nu irita pielea și se spăla ușor. Stolaroff a fost atât de fascinat de produs, încât a început să-l distribuie sub numele de Neutrogena.

Apoi mersul evenimentelor s-a accelerat. În anii 60, a fondat compania Neutrogena, următorul reper major fiind brevetarea Rețetei Norvegiene, o compoziție unică, care să răspundă cerințelor pielii expuse celor mai vitrege condiții climatice.

Astăzi, printre produsele emblematice ale brandului se numără nu numai colecția Neutrogena Visibly Renew cu Rețeta Norvegiană, ci și gama de îngrijire a pielii Neutrogena Visibly Clear sau cremele pentru mâini Neutrogena. Utilizarea unor ingrediente active și colaborarea cu dermatologi de top au permis crearea unor produse cosmetice care reflectă fidel cerințele pielii și asigură îngrijirea sa eficientă.

Rating Neutrogena Skin Detox3