NeutrogenaHydro Boost® Body crema de maini

8×
Neutrogena Hydro Boost® Body crema de maini
Neutrogena Hydro Boost® Body crema de maini
75 ml
21RON

În stoc | 28,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: NEU01914
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022

Datorită compoziției sale ușoare, crema pentru mâini Neutrogena Hydro-Boost® împrospătează instantaneu pielea și-i reface finețea și elasticitatea naturale.

Proprietăți:

  • acțiune intens hidratantă și hrănitoare
  • protejează pielea împotriva uscării
  • nu lasă o peliculă grasă pe mâini
  • se absoarbe rapid
  • pielea rămâne moale și catifelată

Ingrediente:

  • acid hialuronic – hidratează pielea în profunzime

Mod de aplicare:
Se aplică pe mâini în cantitate suficientă și se masează ușor, până la absorbția completă. Se poate repeta în orice moment din timpul zilei, după cum este necesar.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Substanțe active
acid hialuronic

De aproape un secol, Neutrogena oferă produse eficiente pentru îngrijirea tenului și a pielii. Istoria brandului datează din anul 1930, când Manny Stolaroff a început să furnizeze produse saloanelor de frumusețe. Momentul crucial a venit în 1954, când a aflat despre proprietățile săpunului produs de nepotul medicului personal al lui Napoleon. Săpunul nu irita pielea și se spăla ușor. Stolaroff a fost atât de fascinat de produs, încât a început să-l distribuie sub numele de Neutrogena.

Apoi mersul evenimentelor s-a accelerat. În anii 60, a fondat compania Neutrogena, următorul reper major fiind brevetarea Rețetei Norvegiene, o compoziție unică, care să răspundă cerințelor pielii expuse celor mai vitrege condiții climatice.

Astăzi, printre produsele emblematice ale brandului se numără nu numai colecția Neutrogena Visibly Renew cu Rețeta Norvegiană, ci și gama de îngrijire a pielii Neutrogena Visibly Clear sau cremele pentru mâini Neutrogena. Utilizarea unor ingrediente active și colaborarea cu dermatologi de top au permis crearea unor produse cosmetice care reflectă fidel cerințele pielii și asigură îngrijirea sa eficientă.